Caiway review

Caiway review

Caiway is aanbieder van glasvezel internet, tv en vast bellen. De vraag die vaak gesteld wordt is, is Caiway een betrouwbare provider? Deze vraag komt altijd weer terug als consumenten willen overstappen. Alles over de Caiway reviews en ervaringen vind je op deze pagina.

Trustpilot

Caiway reviewOp de site van Trustpilot staan grotendeels reviews en klachten. Meer dan 700 Caiway klanten hebben ervaringen en klachten gedeeld. De meeste feedback die men geeft gaat over glasvezel, mobiel en service. Van de vijf sterren is Caiway op Trustpilot beoordeelt met gemiddeld een 1,8 ster.

Consumentenbond

Elk kwartaal worden leden van de Consumentenbond uitgenodigd om ervaringen te delen over Caiway. Uit een recent onderzoek in het vierde kwartaal van 2022 scoort de provider een 7,6 voor internet. Met een algemeen oordeel over de provider van 8,6 en een gemiddelde van 7,4 komt provider Caiway op de derde plaats. Dat is iets hoger dan Delta. Op de website van de Consumentenbond zijn de testuitslagen van Caiway nogmaals terug te lezen.
GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)