Caiway webmail

Caiway Webmail

Zonder programma e-mails lezen en versturen? Met Caiway Webmail heb je overal toegang tot je persoonlijke inbox. Alles over instellngen en inloggen bij je persoonlijk Caiway mail.

Webmail inloggen

Om toegang te krijgen tot je e-mail berichten ga je in de webbrowser naar webmail.caiway.nl. Vul de juiste gebruikersnaam en wachtwoord in. Als je nog geen Caiway e-mailadres actief hebt kun je deze aanmaken via Mijn Caiway.

Caiway mail instellingen

Caiway WebmailMail van Caiway gebruiken met een Outlook, Apple Mail of ander e-mailprogramma? Het instellen van Caiway op je smartphone of computer is vrij eenvoudig. Gebruik de onderstaande IMAP en SMTP serverinstellingen voor het lezen en ontvangen van e-mail.

IMAP voor inkomende e-mail (aanbevolen)

  • imap.caiway.nl (gebruik smtp.caiway.net als je e-mailadres eindigt op .net.)
  • Poort: 993

POP3 voor inkomende e-mail

  • pop.caiway.nl (gebruik smtp.caiway.net als je e-mailadres eindigt op .net.)
  • Poort: 995

SMTP voor uitgaande e-mail

  • smtp.caiway.nl (gebruik smtp.caiway.net als je e-mailadres eindigt op .net.)
  • Poort: 587

Mailbox legen

Als je mailbox vol is, dan is het niet mogelijk om nieuwe e-mails te ontvangen. Login en selecteer berichten die je wilt verwijderen. Verwijder ook oude berichten uit de mappen prullenbak en spam.

Veelgestelde vragen over Caiway webmail

1. Wat is Caiway Webmail?

Caiway Webmail is de e-mailservice voor het lezen en versturen van berichten zonder een e-mailprogramma. Klanten met een internet abonnement bij Caiway kunnen via secure.caiway.nl/webmail/ toegang krijgen tot e-mail, contactpersonen en agenda.

2. Hoe moet je Caiway Mail instellen?

Caiway Mail is te gebruiken op de smartphone, tablet of computer. Gebruik hiervoor de instellingen van IMAP en SMTP voor het ontvangen en versturen van e-mail.

GratisTabletOnline