Ben review

Ben review

Ben kennen we vooral als provider van voordelige sim only abonnementen. Met een abonnement van Ben maak je gebruik van het 4G netwerk van T-Mobile. Is Ben de beste mobiele provider? Op deze pagina vind je alles over de reviews van Ben.

Trustpilot

Ben reviewAls je wilt overstappen naar Ben, dan wil je uiteraard weten wat de ervaringen zijn bij Ben. Op het platform van Trustpilot kunnen klanten een review en beoordeling achterlaten. Meer dan 3000 klanten hebben een review achtergelaten bij Trustpilot. Op dit moment heeft de provider een score van 3,9 uit 5. En dat is ook zeer goed.

Consumentenbond

Elk kwartaal worden leden van de Consumentenbond gevraagd om een mening te geven over verschillende telecom providers. Hierbij wordt gekeken naar verschillende punten zoals de kwaliteit van internet, bellen, netwerk en klantenservice. In het tweede kwartaal van 2023 stond provider Ben op de eerste plaats van het onderzoek, samen met Simyo. De gemiddelde cijfer voor de providerwaardering kwam uit op een 9,3 met als testoordeel een 8,4.

GratisTabletOnline