Mijn Simyo

Mijn Simyo

Snel toegang tot je abonnement, facturen of bundels? Met Mijn Simyo beheer je alles wat te maken heeft met je abonnement. Van het bijkopen van extra bundels tot het aanpassen van gegevens. Alles over de mogelijkheden van Mijn Simyo vind je op deze pagina.

Wat kan je met Mijn Simyo?

Mijn SimyoMijn Simyo is de gratis app voor iPhone en Samsung om toegang te krijgen tot je persoonlijke Simyo omgeving. Zo kan je bijvoorbeeld het verbruik en tegoed zijn van je abonnement of prepaid. De app toont hoeveel belminuten, data of beltegoed nog over over. Ideaal om nauwkeurig in de gaten te houden hoeveel je nog kunt gebruiken tot je bundel op is.

1. Bundels aanpassen

Met een Simyo abonnement kun je elke maand je bundels omhoog of omlaag aanpassen. Dit alles regel je eenvoudig via de website of in de Mijn Simyo app. Is je tegoed voor het einde van de maand op? Voeg dag een nieuwe bundel toe. Zo blijf je internetten en bellen.

2. Inzicht in facturen

Mijn Simyo geeft je elke maand inzicht in je facturen. Wel zo fijn als je even de kosten wilt controleren van extra bundels.

3. Beveiliging

Bij het openen van de app wordt gevraagd om een inlogcode. Elke keer bij het opstarten wordt gevraagd om de code in te voeren. Deze optie is optioneel en niet verplicht.

4. Inloggen bij Mijn Simyo

Altijd op de hoogte zijn met Mijn Simyo. Login op mijn.simyo.nl en bekijk je overzicht.

5. Download Mijn Simyo app

De Mijn Simyo app is gratis te downloaden via App Store of Play Store.

GratisTabletOnline