Amazon Prime inloggen

Amazon Prime Video inloggen

Als je hebt aangemeld bij Amazon Prime Video kun je direct beginnen met het streamen van films en series. Je kunt zowel de Amazon Prime Video app als de website gebruiken. Gebruik de inloggegevens die je bij het aanmelden hebt opgegeven.

Hoe moet je inloggen bij Amazon Prime Video?

  1. Ga naar https://www.primevideo.com/gp/video/signup/ in je internetbrowser.
  2. Vul je e-mailadres en wachtwoord in.

Inloggen op tv

  1. Download en installeer de Amazon Prime Video app op je smart tv.
  2. Open de Prime Video app en meld je aan met de inloggegevens.

Inloggen lukt niet

Wil je na een drukke werkdag relaxen met je favoriete films of serie, maar lukt het inloggen niet? Check de volgende tips hieronder om het probleem op te lossen wanneer inloggen bij Amazon Prime Video niet lukt.

Check je internet- of WiFi verbinding

Vaak is de eerste stap als het inloggen niet werkt om de internetverbinding te controleren. Controleer dit door een willekeurige website te bezoeken op je telefoon. Indien nodig controleer de kabels van je modem en televisie. Een simpele reset van je modem kan wellicht ook helpen.

Nieuwe wachtwoord aanvragen

Weet je zeker dat de inloggegevens juist zijn, maar wil het niet lukken? Vraag een nieuwe wachtwoord aan. Je ontvangt een e-mail om een nieuwe wachtwoord in te stellen. Ook kun je proberen om de cookies en tijdelijke bestanden (cache) van je browser te legen.

Is er een storing?

Het probleem met inloggen hoeft natuurlijk niet aan jou te liggen. Soms kan er een storing zijn bij Amazon Prime Video waardoor het even niet lukt. In zo’n geval kan je niks anders doen dan wachten tot dat het weer werkt.

Inloggen met de app lukt niet

Wellicht moet je een nieuwe update downloaden voor de Amazon Prime Video app. Check of er een nieuwe update beschikbaar is bij de App Store of Google Play

GratisTabletOnline