Discovery Plus inloggen

Discovery Plus inloggen

Zodra je hebt aangemeld bij streamingdienst Discovery Plus kun je direct beginnen met het streamen van films en series. Je kunt zowel de app van Discovery Plus als de website gebruiken. Gebruik de inloggegevens die je bij het aanmelden hebt opgegeven.

Hoe moet je inloggen bij Discovery Plus?

  1. Ga naar https://auth.discoveryplus.com/nl/login in je internetbrowser.
  2. Klik rechtsboven op aanmelden. Vul je e-mailadres en wachtwoord in.

Inloggen op tv

  • Download en installeer de Discovery Plus app op je smart tv.
  • Open de Discovery Plus app en meld je aan met de inloggegevens.

Inloggen lukt niet

Wil je na een drukke werkdag relaxen met je favoriete films of serie, maar lukt het inloggen niet? Check de volgende tips hieronder om het probleem op te lossen wanneer inloggen bij Discovery Plus niet lukt.

Check je internet- of WiFi verbinding

Vaak is de eerste stap als het inloggen niet werkt om de internetverbinding te controleren. Controleer dit door een willekeurige website te bezoeken op je telefoon. Indien nodig controleer de kabels van je modem en televisie. Een simpele reset van je modem kan wellicht ook helpen.

Nieuwe wachtwoord aanvragen

Weet je zeker dat de inloggegevens juist zijn, maar wil het niet lukken? Vraag een nieuwe wachtwoord aan. Je ontvangt een e-mail met link een om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ook kun je proberen om de cookies en tijdelijke bestanden (cache) van je browser te legen. Een nieuwe wachtwoord aanvragen kan via https://auth.discoveryplus.com/nl/reset-password.

Is er een storing?

Het probleem met inloggen hoeft natuurlijk niet aan jou te liggen. Soms kan er een storing zijn bij Discovery Plus waardoor het even niet lukt. In zo’n geval kan je niks anders doen dan wachten tot dat het weer werkt.

Inloggen met de app lukt niet

Wellicht moet je een nieuwe update downloaden voor de Discovery Plus app. Check of er een nieuwe update beschikbaar is bij de App Store of Google Play.

Account aanmaken

Bij het registeren heb je de keuze uit een Entertainment of Entertainment/Sport account. Kies je voor alleen Entertainment dan heb je Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Science, HGTV, Food Network, MotorTrend en BBC. Met een Entertainment en Sport abonnement krijg je extra toegang tot het volledige aanbod van Discovery+ Nederland.

  1. Ga naar https://www.discoveryplus.nl/myaccount/products. Kies het pakket dat bij je past.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in en maak een account aan.
GratisTabletOnline