Home » KPN Veilig

KPN Veilig

Internet is een belangrijke onderdeel geworden in ons leven en is niet meer weg te denken. We doen tegenwoordig alles op het internet, van shoppen tot aan bankieren. Veiligheid en bescherming van persoonlijke gegevens op het internet is voor consumenten en bedrijven een grote uitdaging. Voor je het weet kun je met een paar klikken te maken krijgen met fraude door Phishing, Ransomware en andere malware. Daarom bied KPN zijn klanten extra bescherming aan voor je apparaten met KPN Veilig. Meer weten over KPN Veilig? Ontdek hieronder de voordelen.

Wat is KPN Veilig?

KPN Veilig werkt met de software van F-Secure. Het is meer dan alleen een virusscanner. KPN Veilig beschermt je tegen malafide websites die toegang willen tot gegevens, zodat je veilig kunt browsen. Voor ouders met kinderen is er de mogelijkheid om zoekresultaten te filteren. Is je Android toestel gestolen? KPN Veilig helpt je telefoon vinden. En het controleert app op privacy. Klanten van KPN krijgen afhankelijk van de internetsnelheid de mogelijkheid om gratis twee of vijf apparaten te beveiligen. Voor € 4,99 p/m breid je KPN Veilig uit met tien apparaten.

F-Secure

Het antivirusprogramma F-Secure beschermt computers en andere apparaten tegen aanvallen van verschillende virussen en malware. Het programma voert een virusscan uit en geeft aan welke bestanden een virus bevatten.

KPN veilig installeren

Over het algemeen wordt afgeraden om twee virusscanners tegelijk te gebruiken op hetzelfde apparaat. Verwijder eerst de huidige virusscanner voordat je begint met installeren van KPN Veilig. Bescherm je computer, tablet en smartphone tegen virussen met KPN Veilig. Volg de stappen hieronder om de software van KPN Veilig te installeren.

  1. Ga naar de beheerpagina via veilig.kpn.com en login met je KPN ID.
  2. Klik op Apparaat toevoegen en kies voor Installeren op dit apparaat.
  3. Selecteer het type apparaat en geef het een naam.
  4. Download en installeer nu de software.
  5. En klaar, je apparaat is nu beveiligd.

Ik wil KPN Veilig

Wanneer je kiest voor internet van KPN met een internetsnelheid van 50 of 100 Mbit/s krijg je gratis KPN Veilig voor 2 appraten. Een abonnement met een internetsnelheid van 200, of 500 Mbit/s of 1 Gbit/s krijgt gratis licenties voor 5 apparaten.

Ik ben al klant

Op veilig.kpn.com zie je het aantal licenties dat je kunt gebruiken.

FAQ

1. Wat is KPN Veilig?

KPN Veilig is een online antivirusprogramma voor apparaten die verbonden zijn met het internet. Installeer KPN Veilig om computer, tablet of smartphone te beschermen tegen virussen en malware.

2. Hoe werkt KPN Veilig?

Via de persoonlijke KPN omgeving kun je KPN Veilig downloaden, apparaten toevoegen en verwijderen. KPN Veilig werkt op basis van de beveiligingssoftware van F-Secure.