Haastmakers: de beste deals bij Odido

Van maandag 29 april tot en met zondag 26 mei 2024 zijn de Haastmakers weer terug bij Odido. Profiteer tijdens deze periode van de meest fantastische aanbiedingen.

De Haastmakers

Bij de Haastmakers krijg je tijdelijk extra veel voordeel. Dat zijn aanbiedingen die je echt niet mag missen. Je kunt kiezen voor een voordelig mobiel abonnement met telefoon of een extra voordelige Sim Only. En het aansluiten is helemaal gratis. Overweeg je ook Glasvezel + TV met een goede aanbieding? Slim idee, want als je meerdere abonnementen op hetzelfde adres combineert, krijg je elke maand Klantvoordeel. En nu krijg je zelfs dubbele data op 2, 10 en 20 GB mobiele abonnementen.

Mobiel
Wil je genieten van extra veel voordeel en ook nog eens gratis aansluiten? Dan is het tijd om tussen 28 april en 26 mei 2024 te kiezen voor één van de Odido Haastmakers.

Apple iPhone 15, 128GB – tot € 334,- voordeel
– Bij de iPhone 15 met 2-jarig 20 GB abonnement.

Samsung Galaxy S24, 128GB – tot 264 voordeel
– Bij de Samsung Galaxy S24 met 2-jarig 20 GB abonnement.

OPPO Reno10 Pro, 256GB – tot € 256 voordeel
– Bij de OPPO Reno10 Pro met 2-jarig 20 GB abonnement.

Internet + TV
Ook voor Glasvezel + TV zit je goed tijdens onze Haastmakers. Stap nu over en krijg extra veel voordeel.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)

GratisTabletOnline

Dit artikel is geschreven door de auteur van GratisTabletOnline.nl. Met de interesse en kennis op het gebied van mobiel, internet en televisie delen we informatie aan onze bezoekers.