Home » KPN verlengen

KPN verlengen

Het is bijna zover, je KPN abonnement loopt af. Heb je al een keuze gemaakt om te verlengen of kies je voor overstappen naar een andere provider? Bij KPN kun je vanaf vier maanden voor het einddatum van je abonnement verlengen. Wist je dat je bij een verlenging geen aansluitkosten betaalt? Natuurlijk ben je niet verplicht om je contract te verlengen. Na de einddatum is het contract maandelijks opzegbaar. Ontdek de voordelen van verlengen bij KPN.

Mobiel verlengen

Zodra de einddatum van je contract nadert, krijg je een bericht van KPN. Is je mobiel toe aan vervanging, dan kun je kiezen voor een nieuwe smartphone. Maak de keuze voor uit een contractduur van één of twee jaar en wat je eenmalig voor het mobiel wilt betalen. Wil je maandelijks lage kosten dan betaal je een hoge bedrag voor het toestel. Heb je naast mobiel ook internet van KPN? Ontvang extra korting bij je KPN mobiel abonnement met Hussel. Zo ontvang je bij een Samsung mobiel gratis de Samsung Galaxy Buds2 kado. Bij aankoop van een nieuwe iPhone gratis drie maanden Apple TV+ cadeau. Laat je informeren over eventuele kortingen en aanbiedingen bij het verlengen. Ook is het advies om te vergelijken bij andere providers.

Kiezen voor een verlenging met een mobiel heeft zo zijn voordelen. Je betaalt geen extra aansluitkosten, keuze uit verschillende abonnementen en je kent de kracht van het netwerk van je huidige provider. Daarnaast kan een verlenging ook interessant zijn als er op dit moment een betere aanbieding is dan je huidige contract.

KPN Sim Only verlengen

Als je geen nieuwe mobiel nodig hebt, kun je kiezen voor een verlenging van je abonnement zonder mobiel. Bij de verlenging kies je dan voor een sim only van KPN. Daarbij heb je keuze uit een contract van één maand, één of twee jaar.

Hoe kan je verlengen?

Verlengen kan je op verschillende manieren doen. Het snelste manier is online. Kies je voor een abonnement met toestel dan wordt het thuisgestuurd. Dit geldt ook voor telefonisch verlengen. En als laatste kun je naar een KPN winkel gaan bij jou in de buurt.

FAQ

1. Wanneer kan je KPN abonnement verlengen?

Je abonnement mag je 4 maanden voor het einde van je contract verlengen.

2. Hoe werkt verlengen bij KPN?

Bij verlengen sluit je een nieuw contract af. Als je verlengt kies je voor een nieuwe bundel. Je behoudt je eigen telefoonnummer.