iPhone XS

iPhone XS

De iPhone X werd in 2018 op de markt gebracht en een jaar later is er een nieuw model: iPhone XS. Aan de buitenkant is de nieuwe model hetzelfde als zijn voorganger. Ook dit model heeft een notch aan de bovenkant. De achterkant van de XS is van glas en verkrijgbaar in de kleuren zilver, spacegrijs en goud. Aan de binnenkant is de processor zijn er wel veranderingen. Zo heeft de nieuwe iPhone XS de zuinige A12 processor en is het ontworpen door Apple zelf. De iPhone is verkrijgbaar met 64 GB, 256GB en 512 GB. Het scherm heeft een 5,8 inch formaat OLED-scherm. Foto’s en video’s zien er prachtig uit. De twaalf megapixelcamera is voor een groot deel gelijk aan de iPhone XS. Met de portretfunctie kun je nu de achteraf de scherptediepte aanpassen. Op deze manier kan je de achtergrond onscherp maken.

iPhone XSiPhone XS MaxiPhone XR
177 gram208 gram194 gram
Zilver, zwart en goudZilver, zwart en goudBlauw, wit, zwart, geel, koraal en rood
5,8-inch (Super Retina HD-display)6,5-inch (Super Retina XDR OLED)6,1-inch (Liquid Retina HD-display)
2436 x 11252688 x 12421792 x 828
A12 Bionic‑chipA12 Bionic‑chipA12 Bionic‑chip
64 GB, 256 GB en 512 GB64 GB, 256 GB en 512 GB64 GB 128 GB
RVSRVSAluminium

iPhone XS abonnement

De iPhone XS is met abonnement leverbaar bij KPN, T-Mobile of Vodafone. Bestel online de Apple iPhone XS bij je favoriete provider. Online bestellen gaat via de website van T-Mobile, KPN of Vodafone en wordt bij jouw thuis bezorgd. Ben je op zoek naar een iPhone XS zonder abonnement? De iPhone toestel is los te koop en simlockvrij. Dit betekent dat de iPhone te gebruiken is met elke simkaart.

iPhone XSiPhone XS of iPhone XR?

Kies je voor de iPhone XS of voor de iPhone XR? Er zijn een aantal redenen waarom gebruikers kiezen voor de iPhone XS, ondanks de prijs. Beide hebben een vergelijkbaar design. Het design van de XS is van roestvrij staal en de XR is aan de buitenkant van aluminium. Aan de binnenkant is er haast geen verschil. Met zijn OLED scherm komen de kleuren van de iPhone XS tot leven. Het formaat van het toestel is kleiner dan de XR. Handig voor gebruikers die de toestel met één hand willen bedienen. Wil je alles uit je foto’s en video’s halen en heb je budget dan is de iPhone XS een prima keuze.

iPhone XS refurbished

Wil je besparen bij het kopen van een nieuwe iPhone toestel? Kies voor de iPhone XS refurbished. Een refurbished toestel is gecontroleerd en defecte onderdelen zijn vervangen. Hierdoor is een gerefurbished iPhone XS goedkoper dan een nieuwe toestel zoals in de winkel. Ook wordt hiermee de levensduur verlengd wat ten goede komt van het milieu.

Losse toestel

Een grote voordeel van een losse toestel als de iPhone XS is dat je zelf een abonnement kunt kiezen. Misschien ben je tevreden met je huidige abonnement. Bovendien is je telefoon simlockvrij. Zo kun je terecht bij elke provider. Enige nadeel is dat je een grote bedrag moet betalen.

FAQ

1. Welke specificaties heeft de iPhone XS?

Beeldscherm: 5,8 inch OLED scherm – Chip: Apple A12 Bionic – RAM: 4 GB werkgeheugen – Opslag: 64 GB, 256 GB of 512 GB intern geheugen – Camera achter: 12 megapixels – Camera voor: 7 megapixels

2. In welke kleuren is de iPhone XS leverbaar?

De iPhone XS is in 3 kleuren leverbaar. De iPhone XS en iPhone XS Max is te koop in goud, spacegrijs en zilver kleur.

3. Hoeveel intern geheugen heeft de iPhone XS?

De iPhone XS en iPhone XS Max zijn te koop met 64 GB, 256 GB en 512 GB.

4. Heeft de iPhone XS dualsim ondersteuning?

Ja, de iPhone XS heeft een dualsim ondersteuning. Hiervoor heb je een tweede simkaart nodig, zogenoemde e-SIM.

GratisTabletOnline