iPhone XR

iPhone XR

De iPhone XR is goedkoper dan de iPhone XS. Formaat van de iPhone XR ligt tussen de iPhone XS en iPhone XS Max. De telefoon heeft een 6,1 inch scherm. Bij de iPhone XS is dit 5,8 en de XS Max heeft een 6,5 inch scherm. De prijs van de iPhone XR is lager door zijn LCD-scherm. Terwijl bij de duurdere model XS OLED is gebruikt. De Apple iPhone XR is leverbaar in de kleuren zwart, wit, geel, rood, blauw en oranje. Aan de binnenkant zit een 3 GB werkgeheugen en de A12 Bionic-chip. De buitenkant is van aluminium. De iPhone is waterbestendig en voldoet aan de IP67 norm. Deze is getest onder gecontroleerde omstandigheden (30 minuten en 1 meter diep).

iPhone XSiPhone XS MaxiPhone XR
177 gram208 gram194 gram
Zilver, zwart en goudZilver, zwart en goudBlauw, wit, zwart, geel, koraal en rood
5,8-inch (Super Retina HD-display)6,5-inch (Super Retina XDR OLED)6,1-inch (Liquid Retina HD-display)
2436 x 11252688 x 12421792 x 828
A12 Bionic‑chipA12 Bionic‑chipA12 Bionic‑chip
64 GB, 256 GB en 512 GB64 GB, 256 GB en 512 GB64 GB 128 GB
RVSRVSAluminium

iPhone XR met abonnement

De iPhone XR is met abonnement leverbaar bij T-Mobile, KPN en Vodafone. Bestel online de iPhone XR bij je favoriete provider. De Apple iPhone XR is verkrijgbaar met abonnement en zonder. Bij het afsluiten kun je kiezen je voor een toestelbetaling. De toestel is nu online te koop via de website van KPN, T-Mobile of Vodafone. Ben je op zoek naar een iPhone XR aanbieding? De bovenstaande vergelijker kan je hierbij helpen. Met de iPhone XR richt Apple op een andere doelgroep dan de iPhone XS. De prijzen van de iPhone XR beginnen onder de duizend euro. Hiermee wil Apple de mensen bereiken die een betaalbaar en een goede telefoon zoeken, maar met de techniek en de voordelen hebben van de duurdere toestellen.

iPhone XR los toestel

Bij het kopen van de iPhone XR heb je keuze uit zes kleuren. Waarom is de XR een goede keuze? Je betaalt minder, voor bijna dezelfde kwaliteit als de iPhone XS. Een andere voordeel bij het los kopen van de iPhone XR is dat je geen BKR-registratie hebt. Met de komst van de nieuwe toestellen in 2019 zijn de prijzen van de XR verlaagd. Kies je ervoor om de iPhone los te kopen? De toestel is simlockvrij. Dit betekent dat de iPhone te gebruiken is met elke simkaart. Zo kun je ook je eigen nummer behouden, wel zo handig!

iPhone XRiPhone XR refurbished kopen?

Een refurbished iPhone is vaak al gebruikt. Het toestel wordt gecontroleerd of gerepareerd voordat het wordt verkocht. Waarom kiezen voor een refurbished toestel? Eigenlijk zijn er twee redenen om te kiezen voor een refurbished iPhone. De prijs ligt vaak lager dan een nieuwe en beter voor het milieu.

FAQ

1. Welke specificaties heeft de iPhone XR?

Beeldscherm: 6,1 inch Liquid Retina HD‑display – Resolutie: 1792 x 828 pixel – Chip: A12 Bionic – RAM: 3 GB werkgeheugen – Opslag: 64 GB, 128 GB en 256 GB – Camera achter: 12 megapixel – Camera voor: 7 megapixel

2. In welke kleuren is de iPhone XR leverbaar?

De iPhone XR is leverbaar in 6 kleuren. De iPhone XR is verkrijgbaar in de kleur wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood.

3. Hoeveel intern geheugen heeft de iPhone XR?

De iPhone XR is te koop met 64 GB, 128 GB en 256 GB.

GratisTabletOnline