iPhone 8

iPhone 8

De iPhone 8 is samen met de iPhone X geintroduceerd. Aan de buitenkant lijkt de iPhone 8 en iPhone 8 Plus veel op zijn voorganger iPhone 7. De achterkant van de nieuwe iPhone is van glas wat draadloos opladen mogelijk maakt met de AirPower. Verder zijn er een aantal veranderingen aan de binnenkant van het toestel. Zoals bij elk nieuwe iPhone heeft dit model ook een nieuwe processor: Apple A11 Bionic en heeft de IP67 certificering. Jammer genoeg is de optie voor Dual Sim nog niet mogelijk. De iPhone 8 met Retina heeft een 4,7 inch scherm en de Plus model is iets groter met 5,5 inch. Met True Tone past het scherm de helderheid aan op de omgeving. Standaard wordt de telefoon geleverd met iOS 11. De iPhone is verkrijgbaar met 64 GB en 256 GB opslagcapaciteit. Ontgrendelen van de telefoon doe je met Touch ID.

Beide hebben een camera met 12 megapixel, alleen de iPhone 8 Plus heeft een dubbele camera aan de achterkant. Op de voorkant zit een 7 megapixel camera. De Plus 8 heeft de portretmodus waar je voor en na het nemen van een foto de belichting kunt aanpassen. Je kunt kiezen uit de spacegrijs, zilver, goud en rood. Net als bij de iPhone 7 heeft de iPhone 8 geen koptelefoon aansluiting meer. Bij het meegeleverde doosje zit een verlengstukje om je oortjes te verbinden via de Lightning poort. Naast deze twee toestellen heeft Apple ook de iPhone X uitgebracht. In de doos van de de iPhone 8 zit de EarPods met Lightning-connector, Lightning-naar-USB-kabel en USB-lichtnetadapter (5 W).

iPhone 8iPhone 8 Plus
148 gram202 gram
Zilver, zwart en goudZilver, zwart en goud
4,7-inch (Retina HD-display)5,5-inch (Retina HD-display)
1334 x 7501920 x 1080
Groothoek cameraGroothoek en telelenscamera
A11 Bionic‑chipA11 Bionic‑chip
64 GB en 128 GB64 GB en 128 GB
AluminiumAluminium

iPhone 8 abonnement

Ben je op zoek naar de iPhone 8 met of zonder abonnement? De prijzen van de iPhone 8 en Plus zijn nu verlaagd met de komst van de nieuwere modellen. Dit maakt de iPhone 8 een goede keuze met de A11 chip die krachtig genoeg is om de telefoon dagelijks te gebruiken voor foto’s, video’s en appen. Met de 64GB en 256 heeft de Apple iPhone 8 en Plus genoeg ruimte voor beschikbaar. Heb je al een abonnement of sim-only? Dan kun je de iPhone 8 los kopen zonder abonnement. Een abonnement afsluiten is niet nodig.

Los toestel kopen (zonder abonnement)

Een Apple iPhone 8 kopen zonder abonnement? Vergelijk de beste deals en prijzen van de iPhone 8 met de online vergelijker. Een losse toestel iPhone is simlockvrij en te gebruiken met elke simkaart.

Refurbished iPhone 8

Een refurbished iPhone 8 kopen is vaak goedkoper dan een nieuwe toestel. Bij een refurbished toestel wordt de iPhone grondig gecontroleerd of defecte onderdelen vervangen. Soms is het met blote ogen moeilijk te zien of het gaat om een nieuwe iPhone of een refurbished iPhone.

iPhone 8 of iPhone X?

Met de introductie van de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X is er voor iedereen een keuze. Een aantal punten waarom je misschien voor de iPhone 8 kunt kiezen. De iPhone X is het duurste van de drie toestellen met iets boven de duizend euro. Als je geld wilt besparen, kies dan voor de iPhone 8. Aan de binnenkant van het toestel zijn weinig verschillen. Zowel de Apple iPhone 8, Plus en X hebben een geïntegreerde A11 chip. De iPhone 8 Plus en iPhone X heeft een groothoek camera. Voor mensen die geen hoge eisen stellen aan de camera is de 8 een prima keus. Voor wie is de iPhone 8 geschikt? Heb je op dit moment misschien de iPhone 6 of ouder in je bezit, dan kan je overwegen om de iPhone 8 te kopen. Iemand met een iPhone 7 zou wellicht een jaar kunnen wachten.

iPhone 8 rood (Red)

Naast de kleuren spacegrijs, zilver, goud is de iPhone ook leverbaar in de kleur rood. De rode versie is een speciale editie, ook wel Product Red genoemd. Een deel van de opbrengsten van de rode ‘Product Red’ producten gaat naar de Wereldfonds (testen en ondersteuning van mensen met hiv). Deze speciale iPhone 8 is uitgevoerd met een rood-zwart kleurencombinatie en verkrijgbaar in 64-GB en 256-GB. De rode iPhone is leverbaar als iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

iPhone 8 goud (Gold)

De iPhone 8 met de kleur goud is te koop met 64 GB en 128 GB. De iPhone 8 Gold heeft een 4,7 inch scherm en de goude iPhone 8 Plus een 5,5 inch scherm.

iPhone 8

FAQ

1. Welke specificaties heeft de iPhone 8?

Beeldscherm: 4,7 inch Retina HD-display – Chip: A11 Bionic – RAM: 2 GB werkgeheugen – Opslag: 64 GB, 128 GB en 256 GB – Camera achter: 12 megapixel – Camera voor: 7 megapixel

2. In welke kleuren is de iPhone 8 leverbaar?

De iPhone 8 is leverbaar in 3 kleuren. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus is verkrijgbaar in de kleur goud, spacegrijs en zilver.

3. Hoeveel intern geheugen heeft de iPhone 8?

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus is te koop met 64 GB en 256 GB.

4. iPhone 8 refurbished kopen?

Wil je niet veel uitgeven aan een telefoon? Kies dan voor een refurbished iPhone 8. De telefoon is gebruikt en gecontroleerd op defecte onderdelen, maar werkt als een nieuwe telefoon.

GratisTabletOnline