iPhone fabrieksinstellingen

iPhone fabrieksinstellingen

iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen kan je om meerdere redenen doen. Als je een nieuwe iPhone hebt gekocht of verkocht. Zo voelt de iPhone weer als nieuw en begin je opnieuw. Houd rekening dat je alles op de iPhone zoals foto’s, contacten en apps worden gewist. Maak eerst een back-up indien het nog mogelijk is. Volg de stappen hieronder om de fabrieksinstellingen terug te zetten op de iPhone.

Fabrieksinstellingen terugzetten op de iPhone

Je iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen doe je in een paar simpele stappen. Open instellingen en schakel de functie Zoek mijn iPhone uit. Ga naar instellingen en klik op Algemeen. Scroll naar beneden en kies voor de optie Stel opnieuw in. Klik vervolgens op Wis alle inhoud en instellingen. Maak eventueel een reservekopie en wis.

iPhone fabrieksinstellingen

iPhone fabrieksinstellingen terugzetten met iTunes

Ook via iTunes kun je de iPhone terugzetten naar de instellingen zoals je deze hebt gekocht. Hierbij worden alle gegevens en instellingen gewist. Maak eerst een back-up van al je gegevens. Na het herstellen van je iPhone kan je de back-up / reservekopie terugzetten.

  1. Sluit de iPhone aan op de computer met de USB-kabel.
  2. Open iTunes op de computer en klik linksboven op het telefoon icoontje.
  3. Klik links op Overzicht en vervolgens op Herstel iPhone.

iPhone fabrieksinstellingen terugzetten iTunes

Herstel alle instellingen

Wil je liever geen gegevens wissen? Met de optie Herstel alle instellingen worden de van netwerk, locatie, toetsenbord, beginscherm en privacy teruggezet.

GratisTabletOnline