iPhone SE

iPhone SE

De nieuwe iPhone SE is vanaf 24 april verkrijgbaar in Nederland. De buitenkant is het zelfde als de iPhone 8, met een 4,7 inch scherm. Maar aan de binnenkant is het veranderd. Net als bij de iPhone 11 en Pro, heeft de iPhone SE een A13 chip. Aan de achterkant heb je een 12 megapixel groothoekcamera met portretmodus. Waarom is de iPhone SE interessant? Er zijn een aantal redenen te bedenken. Vanwege de betaalbare prijs, snelle processor en het formaat. De iPhone heeft een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Door de A13 chip starten apps sneller op. Met de potretmodus heeft de camera een extra functie erbij kregen.

iPhone SE 2020

De iPhone SE is een telefoon met de kenmerken van de iPhone 8 en stukje techniek van de iPhone 11. Door zijn formaat ligt de telefoon goed in de hand. Hoewel de iPhone 8 uit het assortiment is gehaald, wordt het ook als de opvolger gezien. Je kan kiezen uit drie verschillende kleuren: wit, rood en zwart. Daarnaast ook verkrijgbaar met drie opslagcapaciteiten: 64 GB, 128 GB en 256 GB. Ontgrendelen van de telefoon doe je met de thuisknop en Touch. Standaard is de iPhone te koop met het iOS 13 besturingssysteem. De prijs van de iPhone SE kan laag blijven doordat de camera geen ultra-groothoeklens heeft zoals bij de iPhone 11. Video’s opnemen doe je in 4K met 60 frames per seconde.

iPhone SE
148 gram
Zwart, rood en wit
4,7-inch (Retina HD-display)
1334 x 750
Groothoek camera
A13 Bionic‑chip
64 GB, 128 GB en 256 GB
Aluminium

iPhone SE kopen

Je kunt de iPhone SE online bestellen of winkel kopen bij alle providers in Nederland. Wil je er snel bij zijn, doe dan alvast een pre-order. De iPhone SE is verkrijgbaar met abonnement en als los toestel. Vergelijk de abonnementen van de iPhone SE bij één van de telecomproviders. Andere elektronica winkels bieden de iPhone ook te koop aan, zonder abonnement.

iPhone SE met abonnement

Wat is je budget? Heb je de optie om te verlengen of kies je voor een nieuwe abonnement? Vergelijk de aanbieden van de iPhone SE bij T-Mobile, KPN, Vodafone of Tele2. Welke databundel past het beste bij jou? Je kunt kiezen voor een looptijd van 1 of 2 jaar. De nieuwe iPhone is interessant voor mensen die niet veel willen betalen, maar nog jaren vooruit willen met een telefoon. Verlengen van je abonnement kan al vanaf vier maanden voor het einde van je abonnement.

iPhone SEiPhone SE los toestel

Kies je niet voor een abonnement of sim only, dan is de iPhone SE ook verkrijgbaar als los toestel. Je kunt kiezen voor de 64 GB, 128 GB of 256 GB. De prijs begint vanaf € 489. Heb je behoefte aan meer opslagruimte voor foto’s en video’s dan heb je de keuze uit 128 GB en 256 GB. In vergelijking met de iPhone 8 betaal je voor de SE minder. Met een losse iPhone betaal je het bedrag in één keer. Je hebt dan alleen de maandelijkse kosten voor je sim only abonnement.

FAQ

1. Welke specificaties heeft de iPhone SE?

Beeldscherm: 4,7 inch Retina HD-display – Chip: A13 Bionic – Opslag: 64 GB, 128 GB of 256 GB intern – Camera: 12 megapixels (groothoekcamera) – Camera voor: 7 megapixels

2. In welke kleuren is de iPhone SE leverbaar?

De iPhone SE is leverbaar in de kleuren: wit, zwart en rood.

3. Hoeveel intern geheugen heeft de iPhone SE?

De iPhone SE is verkrijgbaar met 64 GB, 128 GB en 256 GB.

4. Heeft de iPhone SE dualsim ondersteuning?

Ja, de iPhone SE heeft een dualsim (nanosim en eSIM) ondersteuning.

GratisTabletOnline