iPhone 7

iPhone 7

In september 2016 is de opvolger van de iPhone 6S gepresenteerd: de nieuwe iPhone 7 en Plus. Aan het design is er weinig aangepast en zo goed als gelijk gebleven. De iPhone 7 heeft een A10 processor 64-bits met vier kernen. Volgens Apple 40% sneller dan de A9 chip. Standaard leverbaar met 32 GB, 128 GB en 256 GB. Helaas niet te koop met 64 GB opslagruimte. De iPhone 7 is te koop in vijf kleuren: Jet Black, zwart, zilver, goud en rose goud. De grootte van het scherm is 4,7 inch, diagonaal is dit ongeveer twaalf centimeter. De Plus variant heeft een 5,5 inch schem. De speakers zorgen voor meer geluid. EarPods worden geleverd met een Lightning-connector. Ontgrendelen van de telefoon doe je met Touch ID.

Aan de achterkant van de iPhone 7 zit een iSight twaalf megapixel camera met optische beeldstabilisatie en tot 5x digitale zoom. De iPhone 7 Plus heeft maar liefst twee camera’s voor het maken van nog mooiere foto’s. De camera aan de voorkant met 7 megapixel zorgt ervoor dat bellen via FaceTime of nemen van selfies nog beter is geworden.

iPhone 7iPhone 7 Plus
138 gram188 gram
Zilver, zwart en goudZilver, zwart en goud
4,7-inch (Retina HD-display)5,5-inch (Retina HD-display)
1334 x 7501920 x 1080
Groothoek cameraGroothoek en telelenscamera
12 megapixel en 7 megapixel12 megapixel en 7 megapixel
A10 Fusion‑chipA10 Fusion‑chip
32 GB en 128 GB32 GB en 128 GB
Touch IDTouch ID

iPhone 7 abonnement

De iPhone 7 is leverbaar met abonnement en kan online bestelt worden bij je favoriete provider. Bestel de iPhone 7 met of zonder abonnement. Online bestellen gaat via de website van T-Mobile of Vodafone en wordt bij jouw thuis bezorgd. Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon zonder abonnement? Vergelijk de losse toestel prijzen van de iPhone 7. Vergelijk abonnementen van de iPhone 7 bij: T-Mobile, KPN, Vodafone en GSMWeb. In de doos van de iPhone 7 vind je onder andere de oplader, USB-kabel, oordopjes en documentatie.

iPhone 7 toestel los kopen

Op zoek naar een losse toestel iPhone 7? Wanneer je kiest voor een losse toestel, betaal je een groot bedrag in één keer. Hoeveel je betaalt hangt af van het toestel. Meer opslagruimte betekent vaak een hogere prijs. De iPhone is dan simlockvrij en te gebruiken met elke simkaart. De prijs is nu iets lager. Een losse iPhone 7 toestel kun je combineren met een sim-only. De enige kosten die je hebt is het abonnement.

iPhone 7 Plus

Met een scherm van 5,5 inch is het scherm van de iPhone 7 Plus is iets groter dan de normale iPhone 7. De 7 Plus heeft een dubbele camera op de achterkant en uitgerust met een 12 megapixel camera.

GratisTabletOnline