iPad Pro 9,7-inch

iPad Pro 9,7-inch

Onlangs heeft Apple in de Verenigde Staten de nieuwe iPad Pro 9,7-inch gepresenteerd. De nieuwe iPad Pro 9,7-inch is kleiner dan de iPad Pro. Eén van de punten die opvallen is dat het scherm helderder is dan de iPad Air 2 en dat de accuduur langer mee gaat. Daarnaast heeft de nieuwe Pro versie 4 speakers voor nog meer beleving. Foto’s maken met de nieuwe iPad Pro 9,7-inch is nu nog beter geworden in het donker. Niet alleen de camera is verbeterd, maar het aantal pixels is ook omhoog gegaan van 8 megapixel naar 12 megapixel. De frontcamera heeft nu een 5 megapixelcamera. Wil je de modellen beter vergelijken, kijk dan even op de website van Apple. Kijk verder op onze website naar aanbiedingen waar je gratis iPad kunt krijgen!

De prijzen voor de nieuwe iPad Pro 9,7-inch:

  • 32GB – 9,7-inch iPad Pro WiFi – €689,- (met Cellular: € 839)
  • 128GB – 9,7-inch iPad Pro WiFi – €869,- (met Cellular: € 1019)
  • 256GB – 9,7-inch iPad Pro WiFi – €1049,- (met Cellular: € 119)

Update 2018:

In september heeft Apple de nieuwe iPad Pro aangekondigd. De nieuwe iPad Pro 2018 is verkrijgbaar in twee modellen: 11-inch en 12,9 inch. De prijzen voor de 11-inch vanaf € 899 en de 12,9 inch vanaf € 1119. Verkrijgbaar in de kleur zilver en spacegrijs met een capaciteit van 64 GB tot 1 TB. Beide beschikken over een Liquid Retina display met aan de binnenkant de nieuwe A12X Bionic chip. Aan de achterkant zit een 12 megapixel camera voor het maken van scherpe foto’s.

iPad Pro met abonnement

In 2010 kwam de eerste iPad in de markt en door de jaren heen is de tablet steeds krachtiger geworden. Met de komst van de iPad en andere tablets is voor sommige mensen de laptop overbodig geworden. Zo biedt de nieuwe iPad Pro dezelfde mogelijkheden als een dekstop computer. Deze werkt op de zelfde manier als een iPhone waardoor je er snel aan gewend raakt. Er zijn twee typen: alleen met WiFi of WiFi + Cellular. Een iPad met WiFi kun je alleen gebruiken met een draadloze verbinding. Kies je voor de WiFi plus Cellular dan kan je met een simkaart verbinding maken door middel van een 4G verbinding. De nieuwe iPad Pro maakt gebruikt van een nano simkaart. Er verschillende aanbieders die een complete pakket leveren, zoals Vodafone en T-mobile.

De tablet met alleen een WiFi mogelijkheid is goedkoper dan de optie met Cellular. De consument zal misschien vaker kiezen voor alleen de iPad met een WiFi verbinding. Ben je vaak onderweg of mis je een tablet als hulpmiddel bij het uitvoeren van je werk? Met een abonnement voor je iPad ben je altijd en overal online. De ideale hulpmiddel voor o.a. de zakelijke markt. Handig voor de vertegenwoordiger die met de tablet onder de arm zo het product of dienst van de organisatie kan presenteren.

Voordelen iPad abonnement

De combinatie voor een iPad met een abonnement of alleen een sim-only ben heb je dus altijd toegang tot het internet. De aanbieders van nu hebben landelijk 4G verbinding, wat ervoor zorgt dat je beschikt over snelle internet. Altijd toegang tot het internet buiten het huis en op plekken waar je geen gratis WiFi aanwezig is. Snel je e-mail beantwoorden of een presentatie voorbereiden is nu nog makkelijker. Een iPad abonnement biedt voordelen. Kijk welke tablet en bedrag per maand bij jouw het beste past.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)