Home » T-Mobile opwaarderen

T-Mobile opwaarderen

Wanneer je een T-Mobile prepaid hebt is het opwaarderen nog makkelijker geworden. Je hoeft niet meer de deur uit om een opwaardeerkaart te kopen. Opwaarderen van je T-Mobile prepaid beltegoed doe je makkelijk online, sms of de My T-Mobile app. Je kunt de beltegoed opwaarderen met een bedrag van € 10, € 15, € 20 en € 25. Voor bellen met prepaid betaal je € 0,20 per minuut en smsen € 0,15 cent per sms. En voor internet € 0,10 per MB.

T-Mobile prepaid opwaarden

Opwaarderen met sms is makkelijk en simpel. Wil je gebruik maken van opwaarderen via sms, meld je dan eenmalig aan via de website van T-Mobile. Hoe werkt het? Stuur een gratis sms'je met de tekst KOOP naar 1244 met het gewenste opwaardeerbedrag en pincode. Voorbeeld: wil je een bedrag van € 15 euro opwaarderen? Stuur een sms naar 1244 met de tekst: KOOP 15 1234 (KOOP (bedrag) (pincode). Voordeel van een T-Mobile prepaid is dat je nergens aan vast zit zoals met een abonnement. Bepaal zelf iedere maand hoeveel je uit wilt geven. Prepaid is ook handig voor ouders met kinderen. T-Mobile opwaarderen is mogelijk op diverse manieren. Doe het via internet, sms of in de app. Wil je T-Mobile prepaid gebruiken? Bestel online een prepaid simkaart en ontvang deze snel in huis. Liever niet meer opwaarderen? Kies voor Sim Only van T-Mobile.

Opwaarderen met een opwaardeerkaart of bon

In de bekende supermarkten of benzinestations kun je een opwaardeerkaart kopen voor T-Mobile.

Opwaardeerkaart online opwaarderen

  • Ga naar de opwaardeerpagina.
  • Vul twee keer je nummer in.
  • Voer de 16-cijferige code in van de opwaardeerkaart.

Opwaarderen met bon

  • Bel gratis naar 1244.
  • Volg de instructies in het menu.

Opwaardeerkaart via sms opwaarderen

  • Sms de 16-cijferige code van de opwaardeerkaart naar 1444.
  • Als bevestiging krijg je een sms wanneer de opwaardering is gelukt.

Opwaarderen voor iemand anders

Online opwaarderen kan je doen voor iemand door haar of zijn mobiele nummer in te vullen en te betalen. Het opwaardeerbedrag wordt dan bijgeschreven.

T-Mobile beltegoed opvragen

Op verschillende manieren kun je de beltegoed opvragen. Download de My T-Mobile app of stuur een sms naar 1144 met de tekst SALDO. Je ontvangt een bericht met je prepaid tegoed.

T-Mobile prepaid tarieven
  • Internet: € 0,10 per MB
  • Bellen: € 0,20 per minuut
  • SMS: € 0,15 per sms

Ga naar T-Mobile.nl »

FAQ

1. Hoe kan je T-Mobile beltegoed opwaarderen?

Opwaarderen van je prepaid beltegoed kan op verschillende manieren. Op de website van T-Mobile en via de My T-Mobile app.

2. Hoe kan ik mijn T-Mobile beltegoed opvragen?

Bel gratis naar 1244 of stuur een sms met SALDO naar 1144. Ook via de My T-Mobile app zie je hoeveel beltegoed je nog over hebt.

3. Kan ik overstappen van prepaid naar abonnement?

Heb je een prepaid simkaart van T-Mobile? In de winkel van T-Mobile kan je deze overzetten naar een abonnement.