Spotify storing

Spotify storing

Lukt het even niet om naar je favoriete artiest of podcast te luisteren? Natuurlijk heel vervelend als Spotify offline is. De oorzaak kan misschien een storing zijn bij Spotify. Hieronder een aantal problemen die kunnen voorkomen en wat je eventueel zelf kunt doen.

Inloggen lukt niet

Lukt het niet om in te loggen bij Spotify? Een nieuwe wachtwoord instellen is zo gedaan. Om je nieuwe wachtwoord opnieuw in te stellen ga je naar: https://www.spotify.com/nl/password-reset/.

Luisteren lukt niet

Als je Spotify optimaal wilt luisteren heb je een stabiele internetverbinding nodig. Lukt het afspeellijst wel, maar hoor je geen geluid? Controleer de geluidsinstellingen. Een ander probleem kan zijn dat Spotify niet wilt afspelen. Sluit en open de app opnieuw, loguit en meld je opnieuw aan of installeer de app opnieuw.

Offline luisteren

Luister met Spotify ook zonder internet naar muziek en podcasts. Mislukt het downloaden op je apparaat, controleer de internetverbinding of het opslagruimte.

Spotify status

Om er zeker van te zijn dat het probleem niet aan jou ligt, kun je de status van Spotify checken. Op het officiële Spotify Twitter account worden storingen vermeld.

  • Twitter: https://twitter.com/spotifystatus

Web player werkt niet

De Spotify Web Player ondersteunt Chrome, Firefox, Edge, Opera en Safari. Werkt de web player niet, zorg er dan voor dat de browser up-to-date is. Probeer met de incognitovenster of zet het eventueel terug naar de standaardinstellingen.

Sonos werkt niet

Verbind Spotify met de Sonos soundbar voor meer muziek ervaring. Ervaar je problemen met het streamen naar je Sonos? Controleer of er nieuwe updates beschikbaar zijn voor je apparaat.

GratisTabletOnline