Spotify opzeggen

Spotify opzeggen

Spotify is het meest beluisterde streamingdienst van de wereld. Hoewel Spotify populair is zijn er ook andere gratis en betaalde streamingdiensten. Misschien wil je liever overstappen of stoppen met Spotify, dan kun je in dat geval het abonnement opzeggen. Ga naar je account om het abonnement op te zeggen. Na de opzegging kun je alsnog blijven luisteren naar Spotify, wel met advertenties.

Spotify abonnement opzeggen

Bij Spotify heb je verschillende Premium abonnementen. Als je op dit moment Spotify weinig gebruikt kan het slim zijn om het op te zeggen. Zo bespaar maandelijks op je kosten. Wat je reden voor het opzeggen ook is, je doet het eenvoudig via de website van Spotify. Ook kan het opzeggen via iTunes op de iPhone of iPad.

Zo werkt abonnement opzeggen bij Spotify

  1. Ga naar je account op http://www.spotify.com/account.
  2. Klik links in het menu op Beschikbare abonnementen. Hier vind je een overzicht van je abonnement.
  3. Scroll naar beneden en klik op Premium annuleren. Klik om te bevestigen op Ja, annuleren.

Na het stopzetten is Spotify nog steeds te beluisteren via Spotify Web. De account wordt overgezet naar Spotify Free waar je muziek en podcasts kunt blijven luisteren, maar wel met reclame. En omdat je een opzegtermijn hebt van een maand, kun je na het opzeggen nog een maand Premium of Family gebruiken.

KPN

Maak je bij KPN gebruik van Spotify, dan kun je bij MijnKPN het Spotify account opzeggen of verwijderen uit je pakket. Volg de stappen hieronder om Spotify Premium of Family te stoppen.

  1. Ga naar de website van KPN om in te loggen bij MijnKPN.
  2. Klik op Producten om verder te gaan naar Extra opties.
  3. Onder Internet of Mobiel zet je het vinkje uit bij Spotify.

FAQ

1. Wat is de opzegtermijn bij Spotify?

Bij Spotify heb je een opzegtermijn van één maand.

2. Hoe kan je Spotify opzeggen?

Wil jij je Spotify abonnement opzeggen? Dat kan eenvoudig via de website. Wat je reden ook is, je kan via je Spotify account eenvoudig stopzetten.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)