Simyo de beste mobiele provider voor de 31e keer

Simyo is opnieuw beoordeeld tot de beste mobiele provider door de leden van de Consumentenbond met een socre van 8,3. Voor Simyo is dit niet de eerste keer dat ze deze eer ontvangen; de afgelopen jaren hebben ze consistent hoog gescoord en hun klanten zijn buitengewoon tevreden.Klanten van Simyo ervaren minimale storingen en genieten van een betrouwbare en snelle internetverbinding. De provider haalt een score van 8,0 voor mobiel internet. Bekijk de test op de website van de Consumentenbond of lees de reviews van klanten.

Youfone
Youfone treedt dit keer toe tot de top, delend in de eerste plaats met Simyo met een score van 8,3. De provider blinkt uit in de beoordeling van hun internetverbinding en met name de kwaliteit van mobiel bellen wordt hoog gewaardeerd door hun tevreden klanten. Bovendien ervaren klanten van Youfone weinig administratieve problemen, waardoor de algehele klanttevredenheid hoog blijft.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)

GratisTabletOnline

GratisTabletOnline.nl is een website met uitgebreide informatie over (glasvezel) internet, televisie en bellen. Iedere dag willen we onze bezoekers informeren over wat er speelt in de wereld van internet en mobiel.