DELTA Glasvezel 8 maanden korting

Bij provider Delta hebben ze van 1 februari tot en met 31 maart 2024 weer een prachtige actie lopen. Maak nu gebruik van een speciale aanbieding: ontvang 8 maanden korting op een glasvezel internetpakket inclusief Interactieve TV, en profiteer van gratis Tot de Nok Installatie!

Aanbieding
Voor slechts €35 per maand tijdens de actieperiode, krijg je een internetabonnement met een indrukwekkende snelheid van 1 Gbps! Tijdens deze actieperiode kun je ook kiezen voor gratis Interactieve TV. Of je nu de voorkeur geeft aan iets minder snelheid of juist het allerhoogste niveau van internet met snelheden tot maar liefst 8000 Mbps wilt ervaren, het is allemaal mogelijk. Met de gratis Tot de Nok Installatie zorgen ze bij Delta ervoor dat je in elke hoek van je huis kunt genieten van een optimale internetverbinding.

Postcodecheck
De DELTA Internet & TV pakketten zijn niet overal in Nederland beschikbaar. Na het uitvoeren van een postcodecheck wordt het aanbod getoond. Deze aanbieding is exclusief geldig voor nieuwe internetklanten. Profiteer nu!

GratisTabletOnline

GratisTabletOnline

Dit artikel is geschreven door de auteur van GratisTabletOnline.nl. Met de interesse en kennis op het gebied van mobiel, internet en televisie delen we informatie aan onze bezoekers.