Coolblue Playstation 5

Coolblue Playstation 5

Wie kent Coolblue niet? De webwinkel die ‘alles doet voor een glimlach’. Bij Coolblue heb je keuze uit iPhones, koffiemachines, stofzuigers en nog veel meer! Coolblue begon als studentenbedrijf in 1999 met het online verkopen van mp3 spelers. De webwinkel ontwikkelde voor elk productgroep een aparte webshop. In 2018 heeft Coolblue besloten om verder te gaan onder één domein. Naast het online succes heeft de webwinkel ook 12 fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag.

PlayStation 5 kopen bij Coolblue

Bij Coolblue gaat de verkoop op een andere manier, namelijk middels een loting. Voor gamers die de PS5 graag bij Coolblue willen kopen moeten hiermee rekening houden. Plaatsen van een pre-order is helaas niet mogelijk. Laat je e-mailadres achter bij Coolblue om op de hoogte te blijven van PS5.

Coolblue PS5 loting

Dat de PlayStation 5 bij veel gamers op het verlanglijstje staat is wel duidelijk. Wereldwijd is de gameconsole uitverkocht. Wanneer voorraden worden bijgevuld is vaak niet bekend. Dat was ook zo bij Coolblue. Om iedereen een eerlijke kans te geven heeft Coolblue de verkoop van de PS5 gehouden via een loting. Geïnteresseerden konden zich vooraf inschrijven. Tijdens de loting hebben inmiddels duizenden mensen meegedaan om een kans te maken op de PlayStation 5. Gamers die een kans maken op PlayStation 5 worden gebeld door de klantenservice.

Over de PlayStation 5

Veel mensen hebben zich er alle tijd op verheugd, de komst van de PlayStation 5. Een mooie opvolger van de PS4 en het heeft een tijdje geduurd. Dit apparaat heeft een modern design en is wit met zwart van kleur. Wat ook prachtig is aan dit model, is dat hij voorzien is van een blauwe led strip. Het formaat is 39 x 10,4 x 26 cm. Hij is dus wat hoger en ook wat breder dan de PS4 Pro. Een mooie aanwinst als je dol bent op de spellen en toe bent aan een nieuwer apparaat!

Je kunt alle games op de PlayStation 5 spelen in 4K, en hierbij geldt een maximale ververs snelheid van 120 frames per seconde, prachtig! De games laden tot wel 20x sneller dan de PS4 en dat heeft te maken met de CPU en de SSD. Er is ook 16GB werkgeheugen aanwezig op de nieuwe PlayStation 5, maar ook nog eens ondersteuning voor 3D geluid. Het mooie daarin is dat je meer diepte en ook richting van geluid kunt horen. Op alle fronten is de PS5 verbeterd en dat ga jij ook ervaren als je het apparaat eenmaal hebt en de eerste spellen gaat spelen.

PlayStation 5 Digital Edition

Er is een reguliere variant van de PlayStation 5, maar ook nog een PS5 Digital Edition. Dit wil zeggen dat er geen cd lade is, je gaat spellen op een console downloaden. Dit moet je dan doen via de PlayStation Store. Je hebt hierdoor meer ruimte rondom het apparaat (geen bergen stapels met cd’s). Maar je moet soms wel keuzes maken welke spellen je blijft houden, want een opslagcapaciteit zal wel eens vol zijn. Je kunt dus voor jezelf een keuze maken wat je fijner vindt, cd’s aanschaffen of downloaden en af en toe keuzes maken en een spel wissen. Het is beide in ieder geval de moeite waard, met de nieuwe PlayStation 5 ga jij genieten van alle nieuwe mogelijkheden en spellen.

EigenschappenPlayStation 5PlayStation 5 Digital Edition
Afmeting390 mm x 104 mm x 260 mm390 mm x 92 mm x 260 mm
Gewicht4,5 kg3,9 kg
Opslag825 GB SSD825 GB SSD
Prijs€ 499,99€ 399,99

Heb je vragen over de Sony PlayStation 5? Neem eenvoudig contact op met de klantenservice van Coolblue. Stel je vragen via Facebook, Twitter of bel ze op. Bestel voor 23:59, dan wordt de bestelling de volgende dag gratis bezorgd. En ben je toch niet tevreden, retourneren is ook altijd gratis!

FAQ

1. Is de PS5 backwards compatible?

De PlayStation 5 backwards compatible voor de meeste PS4-games.

2. Wat is het verschil tussen de PS5 en PS5 Digital Edition?

De PlayStation 5 heeft een 4K Blu-ray-speler. En de Digital Edition heeft geen schijflade.

GratisTabletOnline