Coolblue klantenservice

Coolblue klantenservice

Coolblue heeft als motto alles voor een glimlach. En dat is de merken bij de klantenservice. De Coolblue klantenservice doet dit voornamelijk met zijn persoonlijke aanpak. Hoe doen ze dat? Bijvoorbeeld door een handgeschreven kaartje te sturen naar klanten nadat je gebeld hebt. Naast persoonlijk contact heeft het succes van de klantenservice ook te danken aan de ruime openingstijden en de verschillende kanalen. Lees alles over de klantenservice en contactmogelijkheden hieronder.

Contact met Coolblue

De klantenservice is via meerdere kanalen bereikbaar voor contact. Zo heb je als klant genoeg keuze hoe je Coolblue wilt bereiken. Een groot voordeel van de klantenservice zijn de openingstijden. Coolblue is elke dag bereikbaar tot 23:59 uur. Zo kun je op elk moment van de dag een vraag stellen over bestellingen, retouren, garanties en reparaties. Altijd persoonlijk en specialistisch advies via de telefoon, online of in één van de 14 winkels.

Website

Met uitgebreide productomschrijvingen en reviews vind je op Coolblue.nl altijd wel een antwoord op je vraag.

Telefonisch contact

Lukt het niet om een antwoord te vinden op de website? De klantenservice is elke dag tot 23.59 uur te bereiken op het telefoonnummer:

  • 010 – 7988999

Facebook en Twitter

Bellen is sneller, maar voor vragen is de klantenservice ook makkelijk bereikbaar via Facebook en Twitter.

WhatsApp

Waar je ook bent, snel een vraag stellen aan Coolblue? Naast bestaande kanalen als Facebook en Twitter, is de klantenservice ook bereikbaar via WhatsApp. Stel je vraag via WhatsApp op 06 – 26652583.

Stel je vraag aan de Coolblue klantenservice

  • Telefoonnummer: 010 – 7988999
  • WhatsApp: 06 – 26652583
  • Twitter: https://twitter.com/Coolblue_NL
  • Facebook: https://www.facebook.com/Coolblue

FAQ

1. Hoe kan je contact opnemen met Coolblue?

Coolblue is telefonisch, via social media en met WhatsApp bereikbaar.

2. Wat zijn de openingstijden van Coolblue klantenservice?

De klantenservice is elke dag open tot 23:59 uur.

GratisTabletOnline