Coolblue iPad

Coolblue iPad

Wie kent Coolblue niet? De webwinkel die ‘alles doet voor een glimlach’. Bij Coolblue heb je keuze uit iPads, koffiemachines, stofzuigers, PlayStation en nog veel meer! Coolblue begon als studentenbedrijf in 1999 met het online verkopen van mp3 spelers. De webwinkel ontwikkelde voor elk productgroep een aparte webshop. In 2018 heeft Coolblue besloten om verder te gaan onder één domein. Naast het online succes heeft de webwinkel ook 12 fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag.

iPad kopen bij Coolblue

Een keuze maken voor een iPad die bij je past is natuurlijk lastig. Coolblue heeft een groot assortiment iPads en tablets. Zo weet je zeker dat er altijd een geschikte iPad tussen zit. Een ander pluspunt is de informatie die je kunt vinden bij de producten, zoals voor- en nadelen.

iPad Pro

De iPad Pro is met zijn specificaties geschikt voor ontwerpers en webdesigners. De tablet die het beste gebruikt kan worden voor foto- en videobewerking. De kleuren op het Liquid Retina XDR scherm zien er helder en scherp uit. Dankzij het nieuwe en krachtige M1 chip draaien zware apps en games zonder enige moeite. Bij de iPad Pro wordt de Apple Pencil meegeleverd, deze hoef je niet apart te kopen. Bij Coolblue is de iPad Pro is verkrijgbaar met 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB of 2 TB.

iPad Air

Het 10.9 inch Liquid Retina scherm van de nieuwe iPad Air is iets groter dan zijn voorganger. Met A14 Bionic-chip draai je meerdere apps te gelijk zonder dat de tablet vastloopt. Door zijn formaat is de iPad is de geschikt voor iedereen. Thuis, studenten of zakelijke gebruikers. Wil je de iPad Air als laptop gebruiken? Combineer de tablet met de Smart Keyboard en Magic Mouse. Deze accessoires worden niet standaard meegeleverd bij de iPad.

iPad

Wanneer je niet veel eisen stelt is de standaard iPad geschikt voor het hele gezin. Films en Netflix series kijken doe je op de Retina scherm met 2160 x 1620 pixels. Bij de achtste generatie iPad heb je keuze uit de 32 GB of 128 GB. De iPad is compatibel met de Apple Pencil (2e generatie) en de Magic Keyboard. Ideaal voor het schrijven en maken van aantekeningen.

iPad mini

De iPad mini valt op door zijn formaat. De tablet met 7.9 inch scherm neem je makkelijk overal mee naar toe. De iPad is compact, dun en licht wat ideaal is voor onderweg. Het gewicht is 300 gram en daardoor makkelijk vast te houden met één hand. Multitasken doe je zonder dat apps vastlopen dankzij de A12 chip. Waar je ook bent, de iPad Mini is altijd bij je.

Alles voor een glimlach

Als je de website van Coolblue bekijkt zie je veel informatie. Bij de producten worden de voordelen en nadelen genoemd. Als bezoeker weet je precies wat je kan verwachten. Wil je een product kopen, maar weet je het nog niet zeker? Doe dan eenvoudig een vergelijking tussen meerdere producten. In één overzicht zie je dan de specificaties. Coolblue wil jou graag een glimlach bezorgen. Dat doen ze niet alleen door het bezorgen van de bestelling, maar ook op social media. Door grappige berichten en video’s te delen, wil Coolblue dat je betrokken blijft.

Heb je vragen? Neem eenvoudig contact op met de klantenservice van Coolblue. Stel je vragen via Facebook, Twitter of bel ze op. Bestel voor 23:59, dan wordt de bestelling de volgende dag gratis bezorgd. En ben je toch niet tevreden, retourneren is ook altijd gratis!

FAQ

1. Welke tablets en iPads verkoopt Coolblue?

Bij Coolblue vind je een uitgebreid assortiment Samsung tablets en Apple iPads.

2. Wat is het verschil tussen WiFi en 4G iPads?

Tablets met 4G hebben een extra optie voor een simkaart. Zo heb je altijd en overal toegang tot het internet.

GratisTabletOnline