Wat is sim only

Wat is sim only

Een sim only betekent zoals de naam al zegt een abonnement zonder telefoon. Bij het afsluiten ontvang je van de provider alleen een simkaart. De telecomprovider heeft vaak meerdere bundels beschikbaar. Sim only abonnementen zijn goedkoper dan wanneer je kiest met een telefoon. De reden hiervoor is dat je de kosten voor de telefoon niet betaalt. Sim only is de beste keuze als je al een telefoon hebt in goede conditie.

Sim Only is voor iedereen geschikt. Consumenten die vaak kiezen voor een sim only hebben al een telefoon of kopen deze tweedehands. Op dit moment zijn er veel aanbieders waaruit je kan kiezen. Vergelijk de sim only prijzen via T-Mobile, KPN, Vodafone en Ziggo. Nummerbehoud bij een sim only is geen probleem. Wil je overstappen naar een andere provider kun je ervoor kiezen om je telefoonnummer mee te nemen. Vergeet dit tijdens het aanvragen niet op te geven.

Nummer behouden bij Sim Only

Heb je ook jarenlang hetzelfde nummer en wil je deze graag behouden of meenemen bij je (nieuwe) provider? Bij het kiezen van een Sim Only abonnement kun je eenvoudig je huidige nummer behouden. Geef dit aan tijdens het bestelproces.

Kiezen tussen Sim Only en Prepaid

Sim Only en een prepaid simkaart is niet hetzelfde. Sim Only werkt net als een abonnement, elk maand krijg je weer nieuwe belminuten of databundel voor een bepaald bedrag per maand. Met Prepaid moet je eerst opwaarderen.

Wat betekent sim only?

Stel je hebt een goedwerkende mobiel en je huidige abonnement is afgelopen. Je wilt geen andere telefoon, omdat je telefoon het prima doet. Sim only kan een optie voor je zijn. Vergelijk welke abonnementen het beste bij jou past.

Wat is sim only?

FAQ

1. Wat is Sim Only?

Bij een sim only abonnement krijg je van de provider alleen een simkaart. Het is een abonnement zonder toestel.

2. Wat is het voordeel van een Sim Only?

Heb je al een mobiel en ben je hier tevreden over? Kies dan voor een sim only. Je betaald dan minder als je zou kiezen voor een abonnement met toestel.

3. Wat is Prepaid?

Met een prepaid simkaart bel je voor een vaste tarief. Wanneer je tegoed op is, kun je niet meer bellen, sms’en of internetten. Gebeld worden kan wel.

GratisTabletOnline