Solcon webmail

Solcon Webmail

Waar je ook bent e-mails sturen, lezen en beantwoorden. Solcon Webmail is de oplossing om toegang te krijgen tot je Solcon inbox. Heb je een internet abonnement bij Solcon, dan is Webmail gratis. Overal en altijd veilig inloggen op alle apparaten. Informatie over de instellingen en inloggen bij webmail van Solcon lees je hieronder.

Solcon Webmail inloggen

Met Webmail kun je e-mails beheren, lezen en ontvangen zonder een e-mailprogramma te installeren. Bezoek webmail.solcon.nl met de browser en login. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Mail instellingen

Solcon WebmailJe Solcon e-mail instellen bij Outlook of Apple Mail? Gebruik de onderstaande instellingen op de smartphone, tablet of computer.

Voor het ontvangen van e-mail (IMAP)

  • imap.solcon.nl
  • Poort: 993

Voor het versturen van e-mail (SMTP)

  • mail.solcon.nl
  • Poort: 587

FAQ

1. Wat is Solcon Webmail?

Solcon Webmail is de online e-mailservice voor het lezen en versturen van berichten zonder een e-mailprogramma. Klanten van Solcon kunnen via webmail.solconmail.nl toegang krijgen tot e-mail, contactpersonen en agenda.

2. Hoe moet je Solcon Mail instellen?

Solcon Mail is te gebruiken op de smartphone, tablet of computer. Gebruik hiervoor de instellingen van IMAP en SMTP voor het ontvangen en versturen van e-mail.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)