Online.nl glasvezel

Online.nl glasvezel

Online.nl is aanbieder van internet via DSL en glasvezel. Daarnaast heeft de provider ook aanbod voor televisie en bellen. Een goede reden om over te stappen naar Online zijn de voordelige pakketten. De beste deal voor een compleet internet en tv pakket. Liever alleen internet, geen probleem. Doe de glasvezel check bij Online en vergelijk alle glasvezel pakketten.

Glasvezel internet van Online.nl

Als je kiest voor internet van Online.nl dan maak je gebruik van het glasvezelnetwerk van KPN of Delta. Welke snelheid je moet kiezen hangt een beetje af van je huishouden. Als je alleen woont of jonge kinderen hebt is 100 Mbit/s meer dan voldoende. Voor een gezin met opgroeiende kinderen en af en toe streamen is 200 Mbit/s geschikt. Voor iedereen die alles tegelijk willen doen zonder beperkingen zoals streamen, thuiswerken of online gaming dan is 500 Mbit/s ideaal. Om erachter te komen welke glasvezel pakketten beschikbaar zijn op jouw adres doe je een postcodecheck.

100 Mbit/s 200 Mbit/s 500 Mbit/s
€ 41,50 € 50,- € 54,-
Actieprijs 6 maanden: € 24,50 Actieprijs 6 maanden: € 28,50 Actieprijs 6 maanden: € 36,50

Televisie

Online heeft twee pakketten voor televisie: Standaard en Compleet. Het standaard abonnement biedt meer dan 80 zenders. Voor € 3,- extra per maand krijg je ook alle kanalen van ESPN Compleet en opnemen erbij. Met interactieve tv kun je gedurende zeven dagen je favoriete programma’s terugkijken, opnemen en pauzeren. Bij beide pakketten krijg je On Demand bij een tv-abonnement van Online.nl.

TV Standaard TV Compleet
€ 12,- p/m € 15,- p/m
80 tv-zenders met Film 1 84 tv-zenders met Film 1
Films en Series on demand Films en Series on demand
- ESPN Compleet (4 kanalen)
- Opnemen

Online.nl glasvezel check

Online.nl glasvezelWanneer je een nieuwe abonnement wilt afsluiten is een glasvezel check de eerste stap. Bijna elk provider begint met deze stap. De uitslag geeft aan welke internetsnelheden mogelijk zijn op jouw adres. Je ziet meteen wat de verwachte maximale snelheid is op jouw postcode en huisnummer.

Kies glasvezel van Online.nl

Online.nl biedt voor een betaalbare prijs glasvezel internet via het netwerk van KPN of Delta Fiber. Het aanbod van Online bestaat uit Alles in 1, internet en tv of alleen internet. Je kiest zelf de snelheid die bij je past. Breid het pakket uit met eventueel televisie en/of bellen. Voor meer entertainment heeft Online extra zenderpakketten. Benieuwd naar de ervaringen van Online klanten? Bekijk de actuele reviews.

FAQ

1. Wat kost glasvezel bij Online.nl?

De prijs van glasvezel hangt af van de snelheid die je kiest en eventueel het televisie pakket. Voor actuele prijzen kijk op Online.nl.

2. Welke snelheden biedt Online.nl?

Online.nl biedt glasvezel internet met snelheden van 100 Mbit/s tot 500 Mbit/s.

GratisTabletOnline