KPN opnieuw als nummer één mobiele netwerk in Nederland door Ookla

Gedurende de afgelopen 2,5 jaar zijn op meer dan 100 locaties in Nederland zijn er nieuwe zendmasten geplaatst, wat heeft geresulteerd in aanzienlijke verbeteringen in capaciteit en dekkingsbereik. Hierdoor wordt de leidende positie van KPN als topmobiel netwerk nog verder versterkt.

Deze antennes zijn niet alleen in stedelijke gebieden geplaatst, maar ook in afgelegen landelijke gebieden. De stedelijke locaties zijn met name gericht op het optimaliseren van de netwerkcapaciteit op drukbezochte locaties, zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. In regio’s Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant en Zeeland zijn nieuwe zendmasten geplaatst. Deze uitbreiding heeft een aanzienlijke verbetering van de mobiele dekking, vooral binnenshuis, met zich meegebracht.

De toekomst van het KPN netwerk belooft nog meer groei, aangezien het bedrijf van plan is om in de komende jaren op tientallen nieuwe locaties uit te breiden. Dit betekent dat zowel de dekking als de capaciteit van het netwerk verder zullen toenemen, waardoor nog meer gebruikers kunnen profiteren van een betrouwbare en snelle mobiele ervaring.

Zie: https://www.overons.kpn/nieuws/mobiele-dekking-kpn-op-meer-dan-100-plekken-verbeterd/

GratisTabletOnline

GratisTabletOnline

Hi. Welkom bij GratisTabletOnline.nl. Ben je net als ons ook geïnteresseerd in internet, glasvezel en televisie? Dan vertellen wij je graag meer hierover met onze website. We delen onze interesse, kennis en hopen hiermee antwoord te kunnen geven op je vragen.