Apple studentenkorting

Apple studentenkorting

Als je gaat studeren kan je niet meer zonder een goede laptop. Apple biedt studentenkorting aan bij het kopen van een MacBook of iPad. Werk je in het onderwijs dan kun je ook gebruik maken van deze korting actie. Er gelden enkele voorwaarden. Begin het schooljaar goed met de Apple onderwijskorting.

Korting voor studenten en onderwijs

Amac studentenkortingDe Apple studentenkorting heeft een aantal voorwaarden. Om te profiteren van deze korting moet je ingeschreven staan aan de middelbare school, hogeschool (HBO) of universiteit. Daarnaast moet je 18 jaar of ouder zijn. Docenten en medewerkers van onderwijsinstellingen mogen ook gebruik maken van deze Apple korting. Voor het in aanmerking komen moet je een geldige studentenkaart en/of bewijs van inschrijving hebben.

Bij deze producten krijg je korting

De studentenkorting kun je gebruiken bij een MacBook, iPad of accessoires van Apple. Prijzen worden weergegeven inclusief studentenkorting. Upload bij het afrekenen het bewijs waaruit blijkt dat je student, docent of medewerker bent van een onderwijsinstelling. De gegevens op het bewijs moet overeenkomen die je bij het bestellen invult. Met de onderwijskorting bespaar je geld bij het aankoop van een Apple product.

  • iMac / MacBook
  • iPad
  • Apple Music

MacBook studentenkorting

Als student wil je natuurlijk goed beginnen aan je opleiding. Een nieuwe laptop is tegenwoordig onmisbaar. Met de studentenkorting van Apple heb je korting op verschillende producten. De Macbook is beschikbaar in verschillende formaten en in de kleuren spacegrijs, rosegoud en zilver. Bestel jouw Macbook eenvoudig met studentenkorting bij Apple.

MacBook Air of MacBook Pro?

Niet de duurste, maar wel een goede Macbook? Kies dan voor de goedkoopste model de Macbook Air. De Macbook Pro is voor studenten die een krachtige laptop zoeken. Ideaal voor studenten die video’s en foto’s bewerken.

GratisTabletOnline