Amac studentenkorting

Amac studentenkorting

Ben je op zoek naar een Macbook, iPad of andere Apple product voor je studie of werk? Bij Amac krijg je studentenkorting of korting als je in het onderwijs werkt. Als student kun je bij het kopen van een Macbook korting krijgen. De studentenkorting is mogelijk bij populaire Apple producten. Schrijf je in voor het nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5. Amac is de grootste Apple Premium Reseller in Nederland met ruim 50 winkels. Je vindt in de winkels een breed aanbod producten van Apple.

Studentenkorting

Ben je ook een Apple fan en ga je studeren aan het MBO, HBO of WO? Begin je nieuwe schooljaar met Apple. Als student kan je bij Amac terecht voor korting op laptops, MacBooks en iPads. Je krijgt 6% studentenkorting op alle Macbooks! Schrijf je in bij de nieuwsbrief en ontvang eenmalig € 5 shoptegoed. Bestel bij Amac.nl en laat je bestelling gratis thuisbezorgen.

Wat zijn de voorwaarden?

Wil je gebruik maken van de back to school actie, dan gelden er een aantal voorwaarden. Je moet kunnen laten zien dat je studeert bij een Nederlandse onderwijsinstelling. De studentenkorting is geldig als je:

  • 18 jaar of ouder bent.
  • Studeert aan het MBO, HBO of WO.
  • Docent of medewerker bent bij een onderwijsinstelling.

Hoe kan je bewijs aanleveren?

De onderwijskorting van Amac ontvang je als je studeert of medewerker bent in het onderwijs. Kies het product die je wilt bestellen. Klik op ‘Doorgaan met bestellen’ en upload een afbeelding van je studenten- of docentenpas.

Amac studentenkorting

FAQ

1. Hoeveel onderwijskorting ontvang je bij Amac?

Studenten of docenten ontvangen 6% onderwijskorting.

2. Wie kan gebruik maken van de Amac onderwijskorting?

Een student, docent of medewerker van een onderwijsinstelling kan profiteren van korting bij Amac. Hiervoor heb je bewijs van je studentenkaart, document of pas nodig.

3. Waar kan je de studentenkorting gebruiken?

Online via de website van Amac of bij één van de 50 winkels.

4. Hoe werkt de kortingscode?

Als je een Amac kortingscode hebt, kun je deze gebruiken in je winkelwagentje tijdens het bestellen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om je € 5,- korting te ontvangen.

GratisTabletOnline