Home » Apple studentenkorting

Apple studentenkorting

Je hebt misschien wel eens van de Apple studentenkorting gehoord, maar wat is dat precies? Dit is een korting die beschikbaar is voor studenten aan een hogeschool of universiteit of studenten die net staan ingeschreven. Ook is het een korting die ingezet kan worden voor ouders die producten kopen voor een studerend kind en de korting is er voor docenten en andere medewerkers van onderwijsinstellingen voor ieder niveau. Als je een nieuwe notebook of desktopcomputer nodig hebt dan kun je van een flinke korting profiteren als je de Apple studentenkorting inzet. Het is beter om er niet meer mee te wachten, maar om gewoon na te gaan wat de voordelen voor jou zijn. Je moet wel een document uploaden om aan te tonen dat je aan de voorwaarden voldoet, maar dat moet geen probleem zijn. Het gaat er om dat jij ook van de mooie korting gebruik kunt maken.

Voor wie is de Apple studentenkorting?

MBO, de hogeschool en de universiteit zijn onderwijsinstellingen die gebruik kunnen maken van deze korting. Een goed moment om daarom eens te kijken wat dat voor jou kan betekenen als je hier student of docent bent. Het is altijd fijn om met de Apple studentenkorting een Macbook Pro te kopen bijvoorbeeld. Je kunt het voor je studie vaak goed gebruiken en geld besparen is altijd de moeite waard, want het studentenleven is sowieso al duur genoeg. Voor docenten is het ook fijn, want ze gebruiken dergelijke apparaten ook intensief. Even een moment uitzoeken dus om te kijken welke producten je nodig hebt en dan kun je alles online bestellen met een mooie korting.

Apple studentenkorting

Bij deze producten krijg je korting

Je hebt dankzij de Apple onderwijskorting echt veel geluk omdat je zo veel geld kunt besparen. Je zou kunnen denken aan de Macbook Pro studentenkorting en dan krijg je een flinke korting op jouw Macbook Pro. Maar ook een Macbook Air studentenkorting is mogelijk als je voor dit product kiest! De Apple onderwijskorting kun je gebruiken voor een iPad en iMac en je kiest zelf welke je graag wil hebben en dan wordt de korting direct berekend op de website! Daarbij moet je wel bewijs uploaden dat je student bent, of docent of onderwijs medewerker. Maar als je dat hebt gedaan dan kun je wel rekenen op een flinke korting en dat is altijd mooi meegenomen. Hoeveel kun jij besparen dankzij deze korting?

  • iMac / MacBook
  • iPad
  • Apple Music