Blog | Wat is Sim Only?

Het verschil tussen een Sim Only en een abonnement met telefoon.

Wat is Sim Only

Een sim only is zoals de naam al zegt een abonnement zonder telefoon. Bij het afsluiten ontvang je van de provider alleen een simkaart. De telecomprovider heeft vaak meerdere bundels beschikbaar. Sim only abonnementen zijn goedkoper dan wanneer je kiest met een telefoon. De reden hiervoor is dat je de kosten voor de telefoon niet betaalt. Sim only is de beste keuze als je al een telefoon hebt in goede conditie.

Sim Only bij T-Mobile | Sim Only bij Vodafone | Sim Only bij Lebara | Sim Only bij Tele2 | Sim Only bij Ziggo

Sim Only is voor iedereen geschikt. Consumenten die vaak kiezen voor een sim only hebben al een telefoon of kopen deze tweedehands. Op dit moment zijn er veel aanbieders waaruit je kan kiezen. Vergelijk de sim only prijzen via T-Mobile, Tele2 of Vodafone. Nummerbehoud bij een sim only is geen probleem. Wil je overstappen naar een andere provider kun je ervoor kiezen om je telefoonnummer mee te nemen. Vergeet dit tijdens het aanvragen niet op te geven.

Voorbeeld

Stel je hebt een iPhone 8 en je huidige abonnement is afgelopen. Je wilt geen andere telefoon, omdat je telefoon het prima doet. Alleen wil je maandelijks lage abonnementskosten. Sim only kan een optie voor je zijn. Vergelijk welke abonnementen het beste bij jou past.