UnitedConsumers review

UnitedConsumers review

UnitedConsumers is een consumentencollectief voor verzekeringen als zorg, energie, auto en mobiel abonnementen. Past United Consumers bij jou? Wanneer je kiest voor United Consumers check dan de reviews op Trustpilot en de Consumentenbond. Alles over de reviews vind je op deze pagina.

Trustpilot

UnitedConsumers reviewOp de website van Trustpilot kunnen UnitedConsumers een review achterlaten over het bedrijf. UnitedConsumers heeft meer dan 500 reviews ontvangen van klanten. De ervaringen met UnitedConsumers gaan bijvoorbeeld over tarieven van energie, zorgverzekering en mobiele abonnementen. UnitedConsumers scoort een gemiddelde cijfer van 4,1.

Consumentenbond

Via de Consumentenbond kun je verschillende zorgverzekeringen en energieleveranciers vergelijken. UnitedConsumers Energie wordt bij de Consumentenbond getest op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Klanten wordt gevraagd wat men van de leverancier vinden. In het jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek scoort United Consumers een 8,8. Op de website van de Consumentenbond zijn de uitslagen terug te lezen in de Energievergelijker.

GratisTabletOnline