Starzplay

Starzplay

Starzplay is een streamingdienst en onderdeel van het entertainmentbedrijf Lionsgate. Met een abonnement kunnen gebruikers kijken naar populaire films, series en Originals. Het aanbod van Starzplay is uniek en beschikbaar via de website en app. Met Starzplay kijk je on demand naar je favoriete films op de televisie, tablet of smartphone.

Hoeveel kost Starzplay?

Als je registreert bij Starzplay zijn de eerste 7 dagen gratis. Wanneer de gratis proefperiode is afgelopen word je account omgezet in een betaalde abonnement. Je kunt dan op elk moment annuleren. Een abonnement kost € 4,99 per maand. Betaling is alleen mogelijk met PayPal en een creditcard. De optie om te betalen met iDEAL is nog niet beschikbaar.

Aanbieding

Starzplay heeft een tijdelijke aanbieding voor nieuwe gebruikers. Als je nu een account aanmaakt, kun je voor zes maanden Starzplay gebruiken voor € 1,99 per maand. Ga naar https://www.starz.com/nl/nl.

Wat is het aanbod van Starzplay?

Bij Starzplay kijk je naar exclusieve content die je nergens anders vind of bij partners. Films en series in alle genres zoals actie, misdaad, thriller en drama. De meeste films kun je offline downloaden zodat je onderweg kunt kijken zonder je internetbundel te gebruiken. Het aanbod bestaat uit Normal People, Power, Ghost, The Great, BMF, Little Birds en andere honderden films en series. Je hoeft je niet te vervelen, want Starzplay breid het aanbod telkens uit. Urenlang kijkplezier bij Starzplay!

Starzplay op Amazon Prime Video

Het is mogelijk om naast je Amazon Prime Video abonnement extra diensten toe te voegen. Met Prime Video Channels kunnen gebruikers zich abonneren op Starzplay.

Starzplay kijken met Viaplay

Viaplay heeft een samenwerking met Starzplay. Vanaf 1 maart 2022 zijn films en series van Starzplay ook te zien op Viaplay Nederland. Gebruikers die een abonnement nemen bij Viaplay hoeven hiervoor niet extra te betalen.

Chromecast

Met Google Chromecast kun je naar je favoriete films en series kijken op een grote scherm bijvoorbeeld je televisie. Voordat je Starzplay kunt gebruiken met de Chromecast, moet je eerst de Google Home app installeren en instellen.

  1. Sluit de Chromecast aan op een HDMI-poort van je tv.
  2. Verbind de Chromecast en je smartphone met hetzelfde WiFi netwerk.
  3. Open de Starzplay app, kies voor de Chromecast in de lijst met beschikbare apparaten.
  4. Selecteer een film of serie.

FAQ

1. Wat is Starzplay?

Starzplay is een streamingdienst met films, series en Originals. Je kunt Starzplay ook kijken via Amazon Prime Video.

2. Hoeveel kost Starzplay?

Een abonnement bij Starzplay kost € 4,99 per maand.

GratisTabletOnline