Paradigit review

Paradigit review

Paradigit is een computerspecialist met een uitgebreid assortiment computers, laptops, tablets en smartphones. Benieuwd naar de betrouwbaarheid van Paradigit of de ervaringen van klanten? Alles over de reviews van Paradigit vind je op deze pagina.

Trustpilot

Paradigit reviewOp het platform van Trustpilot hebben meer dan 2400 klanten een review achtergelaten. Klanten beoordelen Paradigit dan ook goed met een score van 4 uit 5 sterren. Meer dan de helft geeft Paradigit vijf sterren als beoordeling. De ervaringen gaan over de service, bestellingen en producten van Paradigit.

Trusted Shops

Ook bij Trusted Shops kunnen klanten een review plaatsen. Na het ontvangen van je bestelling wordt je gevraagd om een beoordeling. Ruim 5000 klanten hebben een beoordeling geplaats voor Paradigit.nl. Met een gemiddelde score van 4,49 uit vijf sterren zijn de klanten dan ook zeer positief. Heb jij ook ervaring met Paradigit? Laat een review achter.

Deel je ervaring met Paradigit

Ook een review achterlaten? Klanten die een product hebben gekocht bij Paradigit worden uitgenodigd om een review te plaatsen op Trusted Shops. De reviews zijn bedoeld om andere klanten te informeren over de ervaringen met Paradigit.