Paradigit review

Paradigit review

Paradigit is een webwinkel en gespecialiseerd in computers, laptops, tablets en smartphones. Benieuwd naar de betrouwbaarheid en ervaringen van Paradigit klanten? Bekijk alle reviews op Trustpilot, Trusted Shops of Kiyoh.

Trustpilot

Paradigit reviewOp het platform van Trustpilot hebben meer dan 2400 klanten een review achtergelaten. Klanten beoordelen Paradigit dan ook goed met een score van 4 uit 5 sterren. Meer dan de helft geeft Paradigit vijf sterren als beoordeling. De ervaringen gaan over de service, bestellingen en producten van Paradigit.

Trusted Shops

Ook bij Trusted Shops kunnen klanten een review plaatsen. Na het ontvangen van je bestelling wordt je gevraagd om een beoordeling. Ruim 5000 klanten hebben een beoordeling geplaats voor Paradigit.nl. Met een gemiddelde score van 4,49 uit vijf sterren zijn de klanten dan ook zeer positief. Heb jij ook ervaring met Paradigit? Laat een review achter.

Kiyoh

Meer dan 2800 klanten hebben een review achtergelaten op Kiyoh. Paradigit heeft een totale score van 8,6.

Deel je ervaring met Paradigit

Kort gezegd is Paradigit een betrouwbare webwinkel als je op zoek bent naar componenten en randapparatuur. Ook een review achterlaten? De reviews zijn bedoeld om andere klanten te informeren over de ervaringen met Paradigit.

GratisTabletOnline