NPO inloggen

NPO Start en NPO Plus inloggen

Zodra je hebt aangemeld bij streamingdienst NPO Start en NPO Plus kun je direct beginnen met het streamen van films en series of programma’s kijken. Je kunt zowel de app van NPO Start en NPO Plus als de website gebruiken. Gebruik de inloggegevens die je bij het aanmelden hebt opgegeven.

Hoe moet je inloggen bij NPO Start / NPO Plus?

  1. Ga naar https://id.npo.nl/account/login in je internetbrowser.
  2. Vul je e-mailadres en wachtwoord in.

Inloggen op tv

Het is mogelijk om NPO Start en NPO Plus te kijken op je smart tv. Als je inlogt in de app kun je beginnen met bingewatchen.

  1. Download en installeer de NPO Start / NPO Plus app op je smart tv.
  2. Open de app en meld je aan met de inloggegevens.

Inloggen lukt niet

Wil je na een drukke werkdag relaxen met je favoriete films of series, maar lukt het inloggen niet? Check de volgende tips hieronder om het probleem op te lossen wanneer inloggen bij NPO niet lukt.

Check je internet- of WiFi verbinding

Vaak is de eerste stap als het inloggen niet werkt om de internetverbinding te controleren. Controleer dit door een willekeurige website te bezoeken op je telefoon. Indien nodig controleer de kabels van je modem en televisie. Een simpele reset van je modem kan wellicht ook helpen.

Nieuwe wachtwoord aanvragen

Weet je zeker dat de inloggegevens juist zijn, maar wil het niet lukken? Vraag een nieuwe wachtwoord aan. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ook kun je proberen om de cookies en tijdelijke bestanden (cache) van je browser te legen. Een nieuwe wachtwoord aanvragen kan via https://id.npo.nl/account/forgot-password.

Is er een storing?

Het probleem met inloggen hoeft natuurlijk niet aan jou te liggen. Soms kan er een storing zijn bij NPO waardoor het even niet lukt. In zo’n geval kan je niks anders doen dan wachten tot dat het weer werkt.

Inloggen met de app lukt niet

Wellicht moet je een nieuwe update downloaden voor de NPO app. Check of er een nieuwe update beschikbaar is bij de App Store of Google Play

GratisTabletOnline