MUBI

MUBI

Het aanbod van streamingdiensten wordt steeds meer. Maar waar vind je een platform met een uniek aanbod en elke dag een nieuwe film? MUBI is de plek voor internationale klassieke- en arthouse films van bekende en opkomende regisseurs. Benieuwd wat MUBI jou te bieden heeft?

Wat is MUBI?

MUBI is niet alleen een streamingdienst, maar daarnaast ook een publisher en distributeur. Films en documentaires worden zorgvuldig geselecteerd door MUBI. Met een eigen community waar je als liefhebber het laatste filmnieuws en recensies kunt lezen bij hun eigen publicatie Notebook.

Hoeveel kost een abonnement bij MUBI?

Laat je verrassen en ontdek exclusieve films. Kijk naar het gevarieerde aanbod van MUBI op de PC, iPhone, iPad, Apple TV of met de Chromecast. Probeer MUBI 7 dagen gratis, daarna ga je over tot een abonnement. Met een abonnement van MUBI kijk je reclamevrij en op twee schermen tegelijk naar films voor € 9,99 per maand. En als je direct een jaar abonnement neemt krijg je ook nog eens 40% korting. Je betaalt dan € 5,99 p/m. Bij het maken van een account kun je kiezen voor een betaling via PayPal en creditcard. Op dit moment wordt iDEAL (nog) niet ondersteund.

Per maandPer jaar
€ 9,99€ 5,99 (40% korting)

MUBI aanbod

Natuurlijk ben je benieuwd naar het aanbod van MUBI. Er komen steeds nieuwe titels bij, maar er verdwijnen ook weer een aantal. Dit maakt het aanbod gevarieerd en interessant voor iedereen die houd van films. Bekijk het complete overzicht op mubi.com/nl/showing.

App

Download de MUBI app gratis via de App Store of Google Play. Download films en kijk offline als je onderweg bent. Stream films op het grote scherm met de Google Chromecast naar je smart tv.

FAQ

1. Wat is MUBI?

MUBI is een streamingdienst met internationale films.

2. Hoeveel kost MUBI?

Bij MUBI betaal je € 9,99 per maand of met een jaar abonnement € 5,99 p/m.

GratisTabletOnline