Hayu

Hayu

Hayu is de plek voor iedereen die houd van reality-tv. Hayu is een streamingdienst met populaire series als zoals Keeping Up With The Kardashians en The Real Housewives of Beverly Hills. Met meer dan 300 shows en duizenden afleveringen is Hayu onmisbaar voor de realityfan. Ontdek je favoriete serie op Hayu.

Wat kost een abonnement bij Hayu?

Een voordeel van Hayu is dat je het eerst gratis kunt uitproberen. Als je een account aanmaakt heb je een proefperiode van 7 dagen. Na de gratis proefperiode gaat je account over tot een abonnement. Hayu heeft drie verschillende abonnementen. Per maand, per half jaar of een jaar. De kosten zijn € 5,99 p/m, € 29,99 voor zes maanden of € 52,99 voor een jaar. Als je kiest voor Hayu heb je een creditcard of PayPal account nodig. De betaaloptie voor iDEAL is (nog) niet beschikbaar.

1 maand6 maanden12 maanden
€ 5,99€ 28,99€ 52,99

Aanbod

Als je houdt van Amerikaanse realityseries is Hayu voor jou de ideale streamingdienst. Het aanbod van Hayu is niet te vergelijken met anderen streamingdiensten als HBO Max, Netflix of Amazon Prime Video. Hayu richt zich voornamelijk op reality entertainment. Series op Hayu komen uit op dezelfde dag als in de Verenigde Staten. Hayu kun je herkennen van de populaire series:

  • Keeping Up With the Kardashians
  • The Real Housewives of Beverly Hills
  • Below Deck: Mediterranean
  • Summer House
  • Million Dollar Listing New York

Ziggo

Ziggo biedt toegang tot verschillende tv apps zoals Videoland, Prime Video en de NPO. Met de toevoeging van Hayu en Cinetree heeft de provider het aantal apps uitgebreid. Klanten met een Mediabox Next of de Mediabox XL kunnen nu Hayu kijken. Wel moet je eerst een abonnement nemen via de website van Hayu.com.

Hayu kijken bij Amazon Prime Video

Met Prime Video Channels kun je extra kanalen toevoegen aan je Prime abonnement. Voeg Hayu toe aan je bestaande Prime Video abonnement.

Hayu kijken bij Viaplay

Viaplay voegt de streamingdienst Hayu toe aan zijn abonnement. Wat betekent dat abonnees van Viaplay de series kunnen zien van Hayu. Een extra toevoeging van 8000 afleveringen.

FAQ

1. Wat is Hayu?

Hayu is een streamingdienst met voornamelijk reality series.

2. Hoeveel kost abonnement bij Hayu?

De kosten zijn € 5,99 p/m, € 29,99 voor zes maanden of € 52,99 voor een jaar.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)