GOGOGO Deals 22 mei tot 2 juli

Vanaf aankomende maandag 22 mei start T-Mobile weer met de GOGOGO Deals.

  • Geen aansluitkosten op Handset en Sim Only
  • Extra cashback en product+ op Samsung
  • Extra korting op diverse bundels

De GOGOGO Deals bij T-Mobile Thuis zijn:

  • Geen aansluitkosten en installatie op alle pakketten
  • 8 maanden voor €30p/m op alle Internet (en TV) pakketten
  • 10 maanden korting bij Own Fiber

De actie loopt gedurende 6 weken tot en met 2 juli 2023.

Zakelijk

Maandag 22 mei 2023 starten de GOGOGO Deals en ook voor ondernemers.  hebben we weer een aantal scherpe zakelijke deals beschikbaar voor zowel ons mobiele assortiment als zakelijk internet.

Acties mobiel

Tijdens de GOGOGO Deals voor ondernemers gelden er kortingen op diverse toestellen van Apple, Samsung, OPPO en Google. Deze deals zijn in combinatie met een Unlimited Data & Bellen abonnement. Wegens succes vanuit de vorige GOGOGO DEALS verwachten we van iPhone 14 Pro, de iPhone 14 Pro Max en Samsung Galaxy S23 Ultra de meeste sales. Liever een wat lagere maandprijs? Ook dan hebben we een mooie aanbieding in de vorm van de nieuwe Samsung Galaxy A54.

Naast de handset deals zitten er scherpe kortingen op de 3GB, 9GB en Unlimited Sim only abonnementen. Ook op de Alcatel 4G Mifi Router zit weer de terugkerende deal met een aantrekkelijke korting van maar liefst 60 euro.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)

GratisTabletOnline

Dit artikel is geschreven door de auteur van GratisTabletOnline.nl. Met de interesse en kennis op het gebied van mobiel, internet en televisie delen we informatie aan onze bezoekers.