Refurbished.nl review

Refurbished review

Refurbished.nl is een webshop met refurbished producten van Apple. Het online kopen van een refurbished telefoon is altijd spannend. Want je weet tenslotte niet hoe de conditie is. Maar om je te helpen bij het maken van een keuze vind je op platformen als Trustpilot reviews van echte klanten.

Trustpilot

Refurbished reviewOp Trustpilot hebben meer dan 1900 klanten een review achtergelaten over Refurbished.nl. Met een score van 1,9 ster uit vijf sterren scoort de webshop slecht. Ruim 60% geeft Refurbished één ster. Veel van de ervaringen gaan over de service, bestelling of een product. Laat je informeren en bekijk de reviews op Trustpilot.

Trustedshops

Na het plaatsen van een bestelling worden klanten uitgenodigd om een review te plaatsen op Trusted Shops. Refurbished heeft 7000+ reviews ontvangen van klanten op Trusted Shops. De score bij Trusted Shops is gemiddeld een 3,86. Bekijk de beoordelingen van Refurbished en gebruik het vooral als oriëntatie.

Een review plaatsen over Refurbished.nl

Wanneer je een artikel hebt gekocht bij Refurbished dan kan je op Trusted Shops en Trustpilot een review plaatsen. Na aankop van een artikel ontvang je een uitnodiging. De reviews zijn bedoeld om ervaring met Refurbished te delen met andere klanten.

GratisTabletOnline