Provider

Provider

Welke provider is het beste? De vraag die altijd weer terugkomt. In Nederland kennen we verschillende providers die een eigen netwerk hebben of gebruik maken van een bestaande netwerk. Bij het maken van keuze is het belangrijk om vooraf te weten wat je belangrijk vind. Hoewel het aanbod van providers op elkaar lijken is er een groot verschil in de prijs, snelheid en abonnementen.

Internetprovider

Als je kiest voor een nieuwe provider is het slim om te vergelijken bij meerdere aanbieders. Met behulp van de zogeheten postcodecheck weet je precies welke abonnementen op jouw adres mogelijk zijn. Welke pakket je ook kiest, het hangt af van je persoonlijke wensen en gebruik. De komst van streamingdiensten heeft de manier waarop en hoelang we televisie kijken enorm veranderd. Tegenwoordig bieden providers ook pakketten aan met alleen internet zonder een televisie abonnement. Ideaal als je weinig televisie kijkt. Verder vind je bij de meeste providers pakketten met internet plus tv of de bekende alles in 1.

Mobiel

Ook voor mobiel abonnement is vergelijken altijd slim om te doen. Vaak hebben providers aanbiedingen die het overstappen interessant maken. Bovendien krijg je extra voordeel als je abonnement voor mobiel combineert met een internet pakket.

De beste provider

De Consumentenbond doet elk jaar onderzoek naar de beste providers op het gebied van internet, televisie en bellen. Duizenden leden beoordelen de providers op de kwaliteit van internet, bellen en service. Hoe minder klachten en storingen, hoe beter de score. Vervolgens wordt de winnaar uitgeroepen tot de beste provider voor mobiel of (glasvezel) internet.

GratisTabletOnline