Mijn Delta

Mijn Delta

MijnDelta is je persoonlijke omgeving voor internet, energie en mobiel. Zo heb je toegang tot handige functionaliteiten als facturen inzien, meterstanden doorgeven en meer. Eenvoudig aanpassen en regelen met Mijn Delta.

Wat is MijnDelta?

MijnDeltaDe MijnDelta app geeft je inzicht in jouw Delta abonnement. Dat is eenvoudig gegevens of instellingen aanpassen. De app geeft toegang tot je persoons- en betaalgegevens. Bekijk al je abonnementen voor internet, tv en telefonie. Ook handig zijn de betalingen en facturen. Stel vanuit de app vragen aan de klantenservice.

Download MijnDelta app

Download de app in de App Store of Google Play. Open MijnDelta en login met je account. Bij het installeren van de app kan je een toegangscode instellen.

MijnDelta Energie

Maak gratis een account en beheer al je zaken voor energie online via de website of app. Dat kan eenvoudig met een gebruikersnaam en wachtwoord. Houd je klantnummer eventueel bij de hand. Met een Delta account krijg je inzicht in het energieverbruik, meterstanden en termijnbedrag.

MijnDelta Mobiel

Benieuwd naar de status en het aantal belminuten van je bundel? Download de MijnDelta app en zie alles in één overzicht. In het overzicht zie je of de laatste factuur betaald is en de extra kosten buiten je bundel.

FAQ

1. Wat is Mijn Delta?

Mijn Delta is je persoonlijke omgeving voor als je Delta producten en diensten.

2. Hoe maak je een account aan?

Om gebruik te maken van Mijn Delta maak je eerst een account aan via https://account.delta.nl/registreren.

GratisTabletOnline