Freedom Internet review

Freedom Internet review

Freedom Internet is een provider voor internet, televisie en bellen. De provider bied snelle internetverbindingen aan via DSL en glasvezel. Daarnaast ook digitale tv. Past Freedom Internet bij jou? Wanneer je kiest voor Freedom Internet check dan de reviews op Trustpilot en de Consumentenbond. Alles over de reviews vind je op deze pagina.

Trustpilot

Trustpilot is de plek waar klanten van Freedom Internet een review kunnen achterlaten. Freedom Internet heeft op Trustpilot een score van 2,8 uit vijf sterren. De reviews gaan voornamelijk over de service en abonnement bij de provider. Check de actuele beoordeling op Trustpilot.

Consumentenbond

Elk jaar wordt Freedom Internet beoordeeld door de leden van de Consumentenbond. In het onderzoek wordt gekeken naar de ervaringen op het gebied van de klantenservice en de kwaliteit voor internet, tv en bellen. Uit een recent onderzoek van 2022 in het vierde kwartaal kreeg de provider een testoordeel van 7,5. Voor de kwaliteit van internet een 9,0 en de waardering voor de provider ruim een 9,7. Op de website van de Consumentenbond zijn de resultaten terug te lezen. Vergelijk Freedom Internet met andere providers.

GratisTabletOnline