Home ยป Disney Plus opzeggen

Disney Plus opzeggen

Het kan zijn dat je een Disney Plus abonnement hebt, maar misschien wil jij Disney Plus opzeggen? Dit kan natuurlijk. Daar kunnen dan verschillende redenen voor zijn. Daarom is het goed om je daar ook eens in te verdiepen en dan kun je zelf bekijken wat jij ermee gaat doen.

Hoe zeg je Disney+ op?

Je hebt bij Disney Plus een opzegtermijn van een maand. Dit wil dus zeggen dat wanneer je je Disney+ op hebt gezegd, dat je vanaf die datum nog een maand gebruik kunt maken van de dienst.

Opzeggen via de website

Het opzeggen bij Disney plus gaat eenvoudig. Je gaat daarvoor naar de Disney Plus website en dan log je in. Dan ga je rechtsboven naar je profiel en dan klik je op account. Je kunt dan je abonnement selecteren en dan opzeggen. Vervolgens kies je opzegging voltooien en dan is het bevestigd.

Opzeggen met iPhone en iPad

  1. Open de App Store en klik rechtsboven op profiel.
  2. Ga naar Abonnementen en kies voor Disney+.

Opzeggen via Google Play

  1. Log in bij Google Play en klik rechtsboven op je account.
  2. Ga Factureringsgegevens (Payment details) en kies Abonnement opzeggen (Cancel subscription).
  3. Bevestig je opzegging.

Waarom Disney Plus opzeggen?

Misschien denk je aan Disney Plus opzeggen, ook dat kan natuurlijk. Er kunnen altijd verschillende redenen zijn waarom dat je een Disney Plus wilt opzeggen. Maar wat zou de reden kunnen zijn?

  • Vind je het te duur? Misschien vind je het maandbedrag te hoog. Dit kan zijn als je er niet zo vaak gebruik van maakt. Je betaalt iedere maand, maar er zijn misschien ook maanden dat je er nauwelijks gebruik van maakt.
  • Vind je het aanbod niet groot genoeg? Er zijn genoeg videostreamingsdiensten met een breder aanbod.
  • Past het aanbod niet bij je? Het kan zijn dat je van hele andere films of serie houdt. Het is dan goed om eens na te gaan of dat het wel bij je past en anders kan dat de reden zijn dat je Disney plus wil opzeggen.
  • Mis je bepaalde films of series? Het is goed om na te gaan of dat deze binnenkort beschikbaar komen bij Disney+. Als dat niet zo is dan kun je overwegen het op te zeggen en verder te kijken wie jouw genres wil kan bieden.

FAQ

1. Wat is de opzegtermijn van Disney Plus?

Bij Disney Plus heb je een opzegtermijn van 1 maand.

2. Hoe kan je Disney Plus abonnement opzeggen?

Opzeggen van Disney+ abonnement kan via de website, App Store en Google Play.