Home » Delta storing

Delta storing

Delta biedt diensten aan als internet, televisie, en glasvezel. Iedereen heeft het weleens meegemaakt, geen internet of telefoonverbinding die niet werkt. In zo'n geval kan er een storing zijn bij de Delta of er zijn werkzaamheden aan de gang. Wanneer een storing bekend is wordt dit vaak vermeld op de website van Delta, op een soort storingskaart. Hiervoor kun je een postcode check doen. Is er geen storing, dan ligt het aan het apparatuur of kabels. Check eenvoudig of er een storing is. Doe de postcode check.

Internet en Wifi storing

Waar we thuis ook zijn, we willen over en snel internet. Draadloos internet is makkelijk, geen kabels nodig. Toch kan het voorkomen dat je problemen hebt met het internet. Bekende problemen met het internet zijn trage of slechte wifi verbinding. Om te zien of de internetsnelheid op orde is kun je een speedtest doen. De stappen hieronder kunnen helpen om een storing op te lossen. Lukt het nog niet om verbinding te verbeteren? Neem dan contact op met de klantenservice van Delta om het probleem te melden via telefoonnummer 0118 - 22 55 75.

  • Controleer de lampjes van het modem of de wifi-punten.
  • Haal het modem voor enkele seconden van de stroom.

Televisie werkt niet

Een televisie storing kan vaak verschillende oorzaken hebben. Als je geen tv kunt kijken of een foutmelding te zien krijgt wordt dit meestal veroorzaakt door verouderde kabels of wanddozen. Wanneer je geen beeld hebt controleer dan of je wel verbinding hebt met het internet. Controleer of de coax kabels niet beschadigd zijn. Gebruik kabels van goede kwaliteit zodat je minder last hebt van stralingen. Kies voor een coax kabel van minimaal 7 milimeter dik en niet langer dan 10 meter. Eventueel met Kabel Keur. Een slechte conntector kan het singaal verstoren. Controleer bij je mediabox of er geen (rode) lampjes branden.

Wel internet, maar geen beeld

  • Controleer de kabel bij de televisie.
  • Is de juiste input geselecteerd voor HDMI?

Foutcodes

E16, E19, E30 of E34

Controleer of de zender in je pakket zit. Dit kan via je account op MijnDELTA. Is je smartcard geregistreerd?

E04 of E06

Controleer de smartcard of maak het schoon.

Storing met bellen

Als je problemen hebt met vast telefonie zoals niet kunnen bellen of gebeld worden, controleer dan of je wel internet hebt. Herstart eventueel de modem en/of je telefoontoestel door de stekker van de stroom te halen.

Delta storing melden

Een storing met televisie, bellen of internet is natuurlijk heel vervelend. De oorzaken kunnen verschillende redenen hebben. Gelukkig kun je snel een melding maken bij Delta wanneer je problemen ervaart. Je kunt een storing melden via de chat, Facebook of telefonisch.

  • 0118 - 22 55 75

Delta storing

FAQ

1. Wat kun je doen bij een storing?

Neem bij een storing contact op met de klantenservice van Delta via 0118 - 22 55 25.

2. Wat is de Delta storing kaart?

Op de Delta storingskaart staan de actuele storingen en werkzaamheden.