Home » Delta storing

Delta storing

Delta biedt diensten aan als internet, televisie, en glasvezel. Iedereen heeft het weleens meegemaakt, geen internet of telefoonverbinding die niet werkt. In zo'n geval kan er een storing zijn bij de Delta of er zijn werkzaamheden aan de gang. Wanneer een storing bekend is wordt dit vaak vermeld op de website van Delta, op een soort storingskaart. Hiervoor kun je een postcode check doen. Is er geen storing, dan ligt het aan het apparatuur of kabels. Check eenvoudig of er een storing is. Doe de postcode check.

Internet storing

In sommige gevallen kun je een storing zelf verhelpen. Bekende problemen zijn traag internet of slechte wifi verbinding. Controleer in zo'n geval of de juiste lampjes branden op je modem. Reset de modem door het knop aan de achterkant aan en uit te doen. Lukt het nog niet om verbinding te maken met het internet? Neem dan contact op de klantenservice van Delta op 0118 - 22 55 75.

Bekijk de storingen en werkzaamheden op de Delta storingkaart.

Televisie storing

Een televisie storing kan vaak verschillende oorzaken hebben. Als je geen tv kunt kijken of een foutmelding te zien krijgt wordt dit meestal veroorzaakt door verouderde kabels of wanddozen. Wanneer je geen beeld hebt controleer dan of je wel verbinding hebt met het internet. Controleer of de coax kabels niet beschadigd zijn. Gebruik kabels van goede kwaliteit zodat je minder last hebt van stralingen. Kies voor een coax kabel van minimaal 7 milimeter dik en niet langer dan 10 meter. Eventueel met Kabel Keur. Een slechte conntector kan het singaal verstoren. Controleer bij je mediabox of er geen (rode) lampjes branden.

Wel internet, maar geen beeld

  • Controleer de kabel bij de televisie.
  • Is de juiste input geselecteerd voor HDMI?

Foutcodes

E16, E19, E30 of E34

Controleer of de zender in je pakket zit. Dit kan via je account op MijnDELTA. Is je smartcard geregistreerd?

E04 of E06

Controleer de smartcard of maak het schoon

Storing met bellen

Als je problemen hebt met vast bellen zoals niet kunnen bellen of gebeld worden, controleer of je wel internet hebt. Herstart eventueel de modem en/of je telefoontoestel.

Delta klantenservice

Heb je last van trage internet, foutmelding op je televisie of kun je niet bellen? Controleer of er een storing is met de Delta postcode checker. Heb je van alles geprobeerd en kom je er even niet uit? Neem contact op met de Delta klantenservice. Je kunt ze bereiken op het nummer:

  • 0118 - 22 55 75

FAQ

1. Wat kun je doen bij een storing?

Neem bij een storing contact op met de klantenservice van Delta via 0118 - 22 55 25.

2. Wat is de Delta storing kaart?

Op de Delta storingskaart staan de actuele storingen en werkzaamheden.