Home » Ziggo verhuizen

Ziggo verhuizen

Jaarlijks zijn er heel wat mensen die willen verhuizen. Het kan zijn dat je je eerste woning hebt gekocht. Misschien heb je wel een woning gehuurd. Je wilt uiteraard je pakket van Ziggo meenemen. Dan zal je Ziggo moeten meeverhuizen. Misschien wil je veranderen van provider. Dan is verhuizen het juiste moment om te kiezen voor overstappen of opzeggen.

Ziggo verhuizing doorgeven

Als je gaat verhuizen en je wilt de service van Ziggo gebruiken, zijn er wel een paar dingen waar je op moet letten. Zo is het verstandig om op tijd aan te geven wanneer je gaat verhuizen. Als je dit tijdig doet, weet je zeker dat je op tijd de service over hebt gezet. Verder is het belangrijk dat je eerst checkt of Ziggo beschikbaar is op je nieuwe adres. In de meeste gevallen zal dit wel zo zijn, maar er zijn uitzonderingen. Dit is dan ook de reden dat je het voor de zekerheid even na moet kijken.

Ziggo verhuisservice

Ziggo heeft een verhuisservice. Dit is een service die er voor zorgt dat je gelijk op je andere adres internet en tv hebt. Je kunt de verhuisservice van Ziggo drie dagen van te voren aangeven. Op de dag dat je gaat verhuizen, zal je direct gebruik kunnen maken van de service van Ziggo. Zo wordt je contract overgezet naar je nieuwe adres.

Verhuizen naar nieuwbouw

Er zijn heel wat nieuwbouw woningen op de markt. Daarom is het zeker mogelijk dat je in een nieuwbouw woning gaat wonen. Als dit het geval is, dan heeft Ziggo hier ook de juiste service voor. Het beste is om in dit geval het ook ver van te voren aan te geven. Ziggo zal je kunnen helpen om de beste optie van de internetaansluiting te gaan bepalen. Zo voorkom je dat je geen internet hebt. Je kan via de postcode check kijken of Ziggo op jouw nieuwe adres beschikbaar zal zijn. Zodra dit het geval is, kun je Ziggo direct om hulp vragen. Je kan ook zelf op onderzoek uit gaan.

Ziggo verhuizen