Home » Ziggo Sim Only

Ziggo Sim Only

Behalve internet, televisie en alles in 1 paketten biedt Ziggo nu ook Sim Only abonnementen aan. In samenwerking met Vodafone kunnen klanten van Ziggo extra korting krijgen als ze kiezen voor een Sim Only via Ziggo. Hierdoor ben je in Nederland en in de EU verzekerd van snelle 4G netwerk. De bundels bestaat uit drie abonnementen: Start M, Start L en Red Essential. De prijzen beginnen van € 11 tot € 21 euro per maand. De abonnementen bieden 4G netwerk, wel moet je smartphone deze ondersteuning hebben.

Ziggo Sim Only met Vodafone

Ga je op vakantie of naar een andere EU land? Geen paniek, je kunt de bundel gebruiken in de EU. Zodra je een sim only abonnement hebt bestelt ontvang je een drie-in-één simkaart. Zo weet je zeker dat de simkaart in je telefoon past. Bellen buiten je bundel is € 0,25 per minuut en internet € 2 per 200MB. Gesprekken worden per seconde afgerekend en internet per kilobyte. Kies gratis tijdens het bestellen voor nummerbehoud, wel zo handig. Als je door 80% van je bundel bent, ontvang je een smsje. Net als wanneer je bundel op is stuurt Ziggo een sms.

Sim Only
Belminuten
SMS
Data
Prijs per maand
Start M
150 belminuten
Onbeperkt
1,5 GB / 3 GB*
€ 13,50/ € 11*
Start L
150 belminuten
Onbeperkt
12,5 GB / 25 GB*
€ 17,50 / € 15*
Red
150 belminuten
Onbeperkt
12,5 GB / 25 GB*
€ 27,50 / € 22,50*
Red Together
Onbeperkt
Onbeperkt
50 GB / 100 GB*
€ 32,50 / € 27,50*
Red Unlimited
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
€ 35 / €30*

* Getoonde prijzen en databundels gelden als je Ziggo Internet met Vodafone combineert.

De juiste telecom provider kiezen

Welke provider is het beste? Deze vraag wordt vaak gesteld. In Nederland heb je een aantal grote aanbieders, waarvan Ziggo met Vodafone samenwerking er één van is. Ziggo heeft een groot assortiment voor telefonie en mobiel. Het wordt aangeraden om de verschillede sim only abonnementen te vergelijken. Kijk voor het afsluiten van een sim only naar de dekkingskaart. Op de website van Ziggo/Vodafone vind je de dekkingskaart. Hiermee zie je de ontvangst in je buurt. Kies voor een bundel die bij je past. Neem je een bundel met veel data, maar maak je hier geen gebruik van? Dan betaal te veel voor de data die je niet gebruikt.

Ziggo Sim Only

FAQ

1. Kan ik mijn eigen 06-nummer behouden?

Ja, geef tijdens het bestellen van je sim only aan welk nummer je wilt behouden.

2. Kan ik mijn abonnement gebruiken in het buitenland?

Ja, je kunt de sim only abonnement gebruiken in Nederland en EU.

3. Wanneer kan ik mijn Ziggo Sim Only verlengen?

Verlengen kan vanaf maximaal 4 maanden voor de einddatum van je contract.

4. Wat is het verschil tussen een Sim Only abonnement en Prepaid?

Een Sim Only is een abonnement zonder een telefoon. Met sim only betaal je maandelijks een bedrag en bij prepaid heb je geen vaste maandelijkse kosten.