Home » Ziggo Safe Online

Ziggo Safe Online

Voor een goede bescherming van je computer tegen virussen en malware is een virusscanner essentieel. Een antivirusprogramma biedt bescherming tijdens het internetten. Bijvoorbeeld bij het bezoeken van websites en openen van bestanden. Het voorkomt dat je computer vastloopt of zelfs crashed. Wie internet heeft van Ziggo krijgt gratis voor één apparaat internetbeveiliging. Ziggo biedt samen met F-secure bescherming voor je apparaten. Meer weten over de internetbeveilging van Safe Online? Ontdek hieronder de voordelen.

Wat is Safe Online?

Ziggo Safe Online is in samenwerking met F-Secure ontwikkeld om bescherming te bieden op het internet. Het Safe Online pakket werkt op desktop, laptop, tablet en smartphone. Safe Online van Ziggo is alles behalve een virusscanner. Het zorgt ervoor dat je tijdens het surfen en online bankieren wordt beschermt tegen virussen en phishing. Kinderen worden beschermt tegen websites en zoekresultaten die ongewenste informatie bevatten.

Kosten

Er zijn drie pakketten die allemaal dezelfde functies bieden. Verschil is het aantal apparaten waarop je Safe Online kunt installeren. Als klant heb je gratis licentie voor 1 apparaat. Beveilig 5 apparaten met Safe Online L voor € 3,95 en 20 apparaten met Safe Online XL voor € 6,95. Via Mijn Ziggo voeg je eenvoudig apparaten toe die je wilt beveiligen.

Gratis Safe Online XL

Wie een Vodafone abonnement en een Ziggo Internet & TV pakket heeft, krijgt Safe Online XL gratis.

Safe Online
Safe Online L
Safe Online XL
1 apparaat
5 apparaten
20 apparaten
Gratis
€ 3,95 p/m
€ 6,95 p/m

Ziggo Safe Online installeren

Maak je al gebruik van een virusscanner? Hartstikke goed natuurlijk. Kies je voor Safe Online van Ziggo, dan is het slim om één antivirusprogramma te gebruiken. Verwijder eerst je huidige antivirusprogramma en installeer vervolgens Ziggo Safe Online. Om de software te downloaden moet je eerst inloggen bij Mijn Ziggo. Vanuit je eigen beheeromgeving Mijn Ziggo regel je eenvoudig de installatie. Installeren van Ziggo Safe Online vereist een aantal specificaties van je apparaat. Zo moet je computer minimaal beschikken over de besturingssysteem Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 of Windows 10. Voor Mac gebruikers geldt Big Sur, Catalina en Mojave.

  1. Ga naar Ziggo.nl en login bij Mijn Ziggo.
  2. Kies voor Internet en wifi onder het kopje Mijn producten.
  3. Scroll naar beneden en klik op Beveiliging instellen.
  4. Selecteer een apparaat. Download en installeer de software.
  5. En klaar, je apparaat is nu beveiligd.

Installeren lukt niet?

Wil je Ziggo Safe Online installeren en downloaden, maar lukt het niet? Verwijder het apparaat en voeg het opnieuw toe.

Ziggo Safe Online

FAQ

1. Wat is Ziggo Safe Online?

Ziggo Safe Online is een antivirus programma die gebruikers beschermt tegen virussen en spyware. Safe Online werkt op de computer, tablet en telefoon. De software ontwikkeld door F-Secure.

2. Hoe werkt Ziggo Safe Online?

Heb je een abonnement bij Ziggo? Dan kun je Ziggo Safe Online inschakelen via Mijn Ziggo. Hierbij heb je de keuze uit een basis en uitgebreid pakket.

3. Hoeveel apparaten kan je beveiligen met Safe Online?

Bij internet van Ziggo krijg je standaard gratis pakket voor één apparaat. Als je meer apparaten wilt beveiligingen kies dan voor Safe Online L of XL.