Home » Ziggo aanbieding

Ziggo aanbieding

Wanneer je gaat overstappen naar een nieuwe provider kan het interessant zijn om te kijken of er aanbiedingen zijn. Regelmatig heeft Ziggo aanbiedingen waar je korting kunt krijgen op je maandelijkse abonnement, extra producten of diensten. Zo kan je bij Ziggo gebruik maken van een aanbieding met 50% korting voor de eerste 6 maanden. Wil je liever overal in huis kunnen internetten dan heeft Ziggo gratis SmartWifi versterkers voor je cadeau. Dat is niet alles. Voeg extra zenders toe als Netflix en Videoland aan je tv-pakket. De aanbiedingen gelden vaak alleen voor nieuwe klanten die zich aanmelden bij Ziggo. Bestaande klanten komen meestal niet in aanmerking. Benieuwd naar de actuele Ziggo aanbiedingen van dit moment? De aanbiedingen kunnen altijd veranderen.

Ziggo Alles in 1 pakket met aanbieding

Ziggo heeft meerderen Alles-in-1 pakketten die je met elkaar kunt vergelijken. Het voordeel van een Alles-in-1 pakket is dat je alles bij elkaar hebt. Zo'n abonnement bestaat uit internet, televisie en vaste telefonie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een eigen pakket samen te stellen. Waarbij je de keuze hebt om alleen internet plus tv te kiezen of alleen internet. Bij alle pakketten kunnen nieuwe klanten kiezen voor een aanbieding. De beste aanbieding is voor iedereen natuurlijk verschillend. Kies op de website van Ziggo.nl de aanbieding die het beste bij jou past.

Alles in 1 Prijs p/m 50% korting (6 maanden) Besparing
Start € 59,- € 29,50 € 177,-
Complete € 74,- € 37 € 222,-
Max € 93,50,- € 46,75 € 280,50
Giga € 95,- € 48,- € 288,-

Ziggo aanbieding voor bestaande klanten

Bestaande klanten stellen vaker de vraag of het mogelijk is om te profiteren van de actuele aanbiedingen. Over het algemeen gelden de Ziggo aanbiedingen alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten die gebruik willen maken van de acties komen vaak niet in aanmerking. Bestaande klanten kunnen voor de mogelijkheden contact opnemen met de Ziggo klantenservice.

6 maanden 50% korting

Bij deze aanbieding heb je op alle pakketten van Ziggo de eerste 6 maanden 50% korting, daarna betaal je de normale prijs. De hoogte van de korting hangt af van het gekozen pakket.

Gratis twee SmartWifi pods

Zolang je klant bent bij Ziggo ontvang je gratis 2 SmartWifi pods bij deze aanbieding. Overal in huis de perfecte Wifi-verbinding.

Netflix en Videoland 12 maanden cadeau

Breid het aanbod van televisie uit met gratis 12 maanden Netflix en Videoland, ook als je al gebruik maakt van deze streamingdiensten. Hoe je deze aanbieding kan activeren lees je op Ziggo.nl.

ESPN bij Ziggo

Klanten van Ziggo krijgen het eerste kanaal van ESPN gratis. Met ESPN kunnen klanten met minimaal TV Start of TV Standaard iedere week naar live wedstrijden van de Eredivisie en UEFA kijken. Naast voetbal biedt ESPN ook sportnieuws, documentaires en live verslagen. ESPN is beschikbaar op kanaal 421. Om de extra kanalen van ESPN te ontvangen kun je een aanvullende ESPN Compleet abonnement nemen voor € 17,95 p/m. Wanneer er een aanbieding is ontvang je 4 maanden 50% korting bij ESPN Compleet.

Sport Compleet 12 maanden gratis

Kijk je liever naar sport? Kies dan voor de Sport Compleet aanbieding en voeg deze toe aan je pakket. Sport Compleet is de combinatie van ESPN Compleet + Ziggo Sport Totaal. De normale prijs voor Sport Compleet is € 22,95 per maand. De normale prijs voor Sport Compleet is € 22,95 per maand. Hiermee bespaar je al gauw € 275,40. Het abonnement loopt na 12 maanden automatisch af.

Vodafone aanbiedingen bij Ziggo

Vodafone klanten krijgen extra voordeel als ze ook Ziggo internet hebben op hetzelfde adres. Combineer Vodafone met Ziggo en ontvang maandelijks tot € 5,- korting en gratis dubbele data. Bovendien krijg je een extra tv-pakket en Ziggo Safe Online XL.

Ziggo aanbiedingen

Ziggo Sport Totaal

Naast extra sportzenders heeft Ziggo ook een eigen sportkanaal. Met Ziggo Sport Totaal hebben sportliefhebbers keuze uit zes verschillende kanalen en sporten. Nu en dan heeft is er een actie bij de Ziggo Sport Totaal. Normaal betaal je kost € 14,95 per maand, maar wanneer er een aanbieding is kan je 4 maanden met 50% korting kijken naar je favoriete sport.

Movies en Series XL

Bij de pakketten van Complete en Max ontvangen filmliefhebbers standaard Movies & Series. Heb je dit niet in je pakket, dan kun je kiezen voor de aanbieding met 4 maanden 50% korting op Movies & Series XL. De eerste vier maanden betaal je € 5,95 en daarna de normale prijs van € 11,95.

Ziggo zakelijk aanbieding

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten biedt Ziggo aanbiedingen. Het voordeel voor zakelijke klanten van Ziggo net anders dan bij de particulieren. Bij het zakelijk abonnement krijg je de eerste 3 maanden gratis. Plus met het zakelijk internetpakket ontvang je gratis 2 SmartWifi pods.

Ziggo bij Media Markt

Voor persoonlijk advies over een Ziggo abonnement kun je naar één van de Media Markt winkels bij jou in de buurt. Stel een vraag aan een medewerker en stap direct over. Nieuwe klanten die overstappen via Media Markt kunnen kiezen voor een cashback aanbieding t.w.v. € 200,- of een Samsung Galaxy tablet.

Ziggo winacties

Wist je dat je bij Ziggo mee kunt doen aan winacties? Met een abonnement bij Vodafone of Ziggo profiteer je van voordelen met Priority. Doe mee en maak kans op tickets voor concerten en sportwedstrijden.

Aanbieding bij Internet en TV

Het aanbod van Ziggo bestaat naast de Alles-in-1 pakketten ook uit pakketten die je zelf kunt kiezen. Steeds meer consumenten gebruiken de mobiele telefoon waardoor een vaste telefoonlijn niet nodig is. Bij Ziggo kun je daarom terecht voor abonnementen met alleen internet en televisie. Bovendien als je kiest voor het tv-pakket Complete of Max krijg je automatisch Movies & Series erbij.

Alleen internet

De internetpakketten van Ziggo zijn beschikbaar met verschillende snelheden. Met een internetpakket kun je alleen kiezen voor 2 gratis SmartWifi Pods of 50% korting voor de eerste 6 maanden. De actie op Netflix, Videoland en Sport Compleet zijn alleen beschikbaar in combinatie met het tv-pakket Start, Complete en Max.

FAQ

1. Welke aanbiedingen heeft Ziggo?

De Ziggo aanbiedingen kunnen variëren van 50% korting op je maandbedrag, gratis wifi-versterkers of extra tv-zenders.

2. Zijn de aanbiedingen ook geldig voor bestaande klanten?

Als je wilt weten wat er mogelijk is bij jouw pakket kun je contact opnemen met de Ziggo klantenservice.