Home » Vodafone verlengen

Vodafone verlengen

Je abonnement verlengen bij Vodafone kan al vanaf vier maanden voor het einde van het contract. Zodra je kan verlengen ontvang je een e-mail of sms. Verlengen van je Vodafone abonnement heeft zo zijn voordelen. Met paar klikken kun je via My Vodafone eenvoudig verlengen. De telefoonnummer blijft hetzelfde. Daarnaast kun je eventueel korting of kado ontvangen als je gaat verlengen. En omdat je al klant bent betaal je ook geen aansluitkosten. Na het einddatum is je contract maandelijks opzegbaar. Je kunt dan op elk moment opzeggen als je niet kiest voor verlengen.

Vodafone abonnement verlengen

Zodra het contract is afgelopen kun je verlengen of overstappen naar een andere provider. Natuurlijk ben je niet verplicht om je abonnement te verlengen. Toch kan het slim zijn om je abonnement te verlengen, bijvoorbeeld als er een aanbieding is. Is je mobiel toe aan een vervanging kies dan een nieuwe mobiel met abonnement. Een abonnement sluit je af voor 1 of 2 jaar. Wil je niet wachten, dan kun je 4 maanden voor de einddatum verlengen. Het nieuwe contract gaat pas in als je oude contract is afgelopen. Vergelijk abonnementen met mobiel ook eens bij andere providers.

Sim Only verlengen

Vaak is het niet nodig om het Vodafone abonnement te verlengen met een mobiel. Is je huidige smartphone nog prima, dan kun je kiezen voor een sim only abonnement bij Vodafone. Een sim only abonnement is een prima keuze als je tevreden bent met je telefoon. Wil jij je abonnement verlengen, dan is het handig om je gemiddelde verbruik te controleren. Op deze manier weet je precies hoeveel belminuten en internet je nodig hebt.

  1. Ga naar Vodafone.nl of My Vodafone.
  2. Maak een keuze uit het aantal belminuten, sms'jes en internet.
  3. Kies voor een verlenging van één of twee jaar.

FAQ

1. Wanneer kan je Vodafone abonnement verlengen?

Je abonnement mag je 4 maanden voor het einde van je contract verlengen.

2. Hoe werkt verlengen bij Vodafone?

Bij verlengen sluit je een nieuw contract af. Als je verlengt kies je voor een nieuwe bundel. Je behoudt je eigen telefoonnummer.

Vodafone verlengen