Home » Vodafone verlengen

Vodafone verlengen

Zodra je Vodafone abonnement mag verlengen, ontvang je een e-mail of sms. Verlengen van je Vodafone abonnement heeft zo zijn voordelen. Bijvoorbeeld als een aanbieding of actie is kan het interessant zijn. En omdat je al klant bent betaal je ook geen aansluitkosten. Benieuwd wanneer je kunt verlengen? Je leest hieronder alles over je abonnement verlengen bij Vodafone.

Vodafone abonnement verlengen

Je abonnement verlengen bij Vodafone kan al vanaf 4 maanden voor het einde van het contract. De telefoonnummer blijft hetzelfde. Natuurlijk ben je niet verplicht om je abonnement te verlengen. Na de einddatum is je contract maandelijks opzegbaar. Je kunt dan op elk moment opzeggen als je niet kiest voor verlengen. Is je mobiel toe aan een vervanging? Kies dan een nieuwe mobiel met abonnement. Een abonnement sluit je af voor 1 of 2 jaar. Wil je niet wachten, dan kun je 4 maanden voor de einddatum verlengen. Het nieuwe contract gaat pas in als je oude contract is afgelopen. Vergelijk abonnementen met mobiel ook eens bij andere providers.

Sim Only verlengen

Vaak is het niet nodig om het Vodafone abonnement te verlengen met een mobiel. Is je huidige smartphone nog prima, dan kun je kiezen voor een sim only abonnement bij Vodafone. Een sim only abonnement is een prima keuze als je tevreden bent met je telefoon. Wil jij je abonnement verlengen, dan is het handig om je gemiddelde verbruik te controleren. Op deze manier weet je precies hoeveel belminuten en internet je nodig hebt.

  1. Ga naar Vodafone.nl of My Vodafone.
  2. Maak een keuze uit het aantal belminuten, sms'jes en internet.
  3. Kies voor een verlenging van één of twee jaar.

Zakelijk abonnement verlengen

Als zakelijk klant bij Vodafone ontvang 3 maanden voor het contract afloopt een bericht. Kies uit de nieuwste smartphone van dit moment. En ben je tevreden met je huidige telefoon, kies dan voor een Sim Only. Maak een keuze uit verschillende zakelijke pakketten.

Vodafone verlengen

FAQ

1. Wanneer kan je Vodafone abonnement verlengen?

Je abonnement mag je 4 maanden voor het einde van je contract verlengen.

2. Hoe werkt verlengen bij Vodafone?

Bij verlengen sluit je een nieuw contract af. Als je verlengt kies je voor een nieuwe bundel. Je behoudt je eigen telefoonnummer.